Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη στην Αττική

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη στην Αττική


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Με αποφάσεις των Δήμων οι οποίες κοινοποιήθηκαν στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης σήμερα στην Αττική , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών :ΔΙΟΝΥΣΟΣ:Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία Α' βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης όλου του Δήμου Διονύσου την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013.

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Καλαφατέλη θα ανοίξουν, λόγω αναμενόμενου παγετού, στις 9.00 το πρωί.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 09-01-2013 θα παραμείνουν κλειστά μόνο τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Θρακομακεδόνων.Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΟΠΟΥ:Ανακοινώνουμε στους δημότες ότι αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, όλα τα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν μετά τις 10.00 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ:ME AΠOΦAΣH TOY ΔHMAPXOY ΦYΛHΣ ΓIA ΛOΓOYΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣYNEΠEIA

ΠAΓETOY TA ΣXOΛEIA ΠPΩTOBAΘMIAΣ KAI ΔEYTEPOBAΘMIAΣ EKΠAIΔEYΣHΣ TOY ΔHMOY AYPIO ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 ΘA ANOIΞOYN ΣTIΣ 10 TO ΠPΩI

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ :Σας ενημερώνουμε ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς και στις τρείς Δημοτικές Ενότητες, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 θα λειτουργήσουν κανονικά.πηγή: esos.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons