Οι μαθητες μιλουν για εμας...





Η βιολογία είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα μαθήματα που διδάσκεται κάθε μαθητής κατά τη διάρκεια της σχολικής του ζωής και ειδικότερα στην τρίτη λυκείου. Ωστόσο για να μπορέσει ο καθένας να ανακαλύψει τη μαγεία του συγκεκριμένου μαθήματος θα πρέπει να είναι σε θέση να κατανοεί και να εμβαθύνει στις πληροφορίες που προσφέρει το σχολικό βιβλίο. Η κυρία Χάδλα Παναγιώτα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βοηθήσει ένα μαθητή στην προσπάθεια αυτή. Οι εντυπωσιακές γνώσεις της γύρω από το μάθημα ,η καταπληκτική μεταδοτικότητα στους μαθητές της καθώς και το πάθος της για τη βιολογία είναι στοιχεία ικανά ώστε να οδηγήσουν ένα μαθητή όχι μόνο στην επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις άλλα και στο να λατρέψει το μάθημα Αρχικά ήμουν πολύ επιφυλακτικός και δύσπιστος όσον αφορά τα μαθήματα online, όμως ένα μάθημα ήταν ικανό για να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία μου. Τώρα ευχαριστώ το θεό για την τύχη που είχα να ανακαλύψω το ΒΙΟΛΟΓΙΑonline σε μια τυχαία περιπλάνηση στο διαδίκτυο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Η ανακάλυψη του biologiaonline  και η γνωριμία μου με την σπουδαία καθηγήτρια -και πλεον φιλη- κ.α Παναγιωτα Χαδλα ηταν μια κινηση που μου ανοιξε το δρομο για την ανακαλυψη της μαγειας της βιολογιας.Ειναι γεγονός οτι η παρακολουθηση των μαθηματων με την κ.α Παναγιώτα ηταν για μενα  το εφαλτηριο για την μυηση μου στην ουσια της βιολογιας , την κατανόηση της αξιας της για την ανθρωπινη καθημερινοτητα και για την επίτευξη υψηλων επιδόσεων στο μαθημα ,εν οψει των εξετασεων!Ομολογουμενως το εκπαιδευτικο ταλεντο της κυριας Χαδλα ,η αριστη επιστημονικη της καταρτηση επι του αντικειμενου της βιολογιας,η ορεξη για σωστη μελετη ,η διαθεση για τελειοποιηση του προφιλ του μαθητη στη βιολογια με στοχο την βελτιστη επιδοση στο μαθημα καθως επισης το χιουμορ και οι εποικοδομητικες συζητησεις με τα παιδια της-τους μαθητες της- ειναι οι καταλυτικοι παραγοντες της επιτυχιας αυτου του εγχειρηματος  και των μαθητων που "γευονται" αυτην την εμπειρια!! ..........
ΓΕΩΡΓΙΑ Φ. ΣΥΡΟΣ

Το διαδικτυακό μάθημα της βιολογίας με βοήθησε πολύ στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή φέτος! Με τη βοήθεια κιόλας της κα Παναγιώτας Χάλδα η ώρα περνούσε ευχάριστα και δε φαινόταν ανιαρή. Η ύλη βγήκε γρήγορα χωρίς δυσκολία με αποτέλεσμα να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές επαναλήψεις. Τέλος πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή λύση για τα παιδιά που δε μένουν κοντά στις πόλεις και γι'αυτά που έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Για τους παραπάνω λόγους συστήνω ανεπιφύλακτα το BIOLOGIAONLINE. Καλή επιτυχία σε όλους!
ΑΛΙΚΗ Σ. ΠΑΤΡΑ

Δεν είχα ξανακάνει μάθημα από τον υπολογιστή και στην αρχή μου φάνηκε περίεργο.Στη συνέχεια όμως άλλαξα τελείως γνώμη.Το μάθημα με βοήθησε πολύ για να ετοιμαστώ για τις εξετάσεις αλλά και με βοήθησε στη διαχείριση του χρόνου μου καθώς γινόταν από το σπίτι μου.
ΑΝΔΡΕΑΣ Ρ. ΠΑΤΡΑ


Η Βιολογία στην τρίτη λυκείου είναι ένα μάθημα που, εκτός από αποστήθιση, απαιτεί και βαθιά κατανόηση. Για να πετύχει λοιπόν, κανείς στην εξέταση της βιολογίας χρειάζεται κάποιον να του λύνει κάθε σχετική απορία. Εκτός αυτού, το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και αποβολή του άγχους. Το διαδικτυακό μάθημα μπορεί να βοηθήσει το μαθητή όσο και ένα συνηθισμένο ιδιαίτερο μάθημα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν κοστίζει πολύ. Αν υπήρχε όταν έδινα εγώ εξετάσεις, σίγουρα θα του έδινα μια ευκαιρία και θα το δοκίμαζα! Καλή αρχή σε όλους!
Μυρτώ, Πάτρα


Μένω σε νησί. Φοιτώ στη Γ'λυκείου και θέλω να δηλώσω Ιατρική ή Βιολογία. Δυστυχώς δεν γνώριζα κάποιο έμπειρο βιολόγο εδώ και για να μην αναγκαστώ να πηγαίνω για μαθήματα στο Βόλο - που εκτός από ταλαιπωρία από άποψης χρόνου, είναι και εξαντλητικό από άποψης οικονομικών - επέλεξα να κάνω μαθήματα βιολογίας online. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ακριβώς σαν να γίνεται το μάθημα ιδιαίτερο στο σπίτι μου και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον υπολογιστή και στις διαφάνειες του μαθήματος. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλα τα παιδιά, δεν έχουν να χάσουν τίποτα, τουλάχιστον ας δοκιμάσουν το δωρεάν μάθημα που παρέχεται για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι τη χρησιμότητα των online μαθημάτων ιδιαίτερα σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών
Γιώργος, Σκιάθος

Ενδιαφέρουσα εμπειρία! Αν και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους μάθηση, μπορώ να πω ότι εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως.
Έμαθα πράγματα, λύθηκαν οι απορίες μου και όλα αυτά μέσα στην άνεση του σπιτιού μου. 
fraoulitsa90


Το μάθημα της βιολογίας στο σχολείο είναι ένα από τα πιο δύσκολα μαθήματα ειδικά στην τρίτη λυκείου και από την πλευρά της μεγάλης ύλης που έχουν να αποστηθίσουν κατά λέξη οι μαθητές και μάλιστα σε περιορισμένο χρόνο αλλά και από την πλευρά του περιεχομένου των γνώσεων τις οποίες αποστηθίζουν.
Συγκεκριμένα πολλές από τις έννοιες της βιολογίας που διδάσκονται είναι δύσκολες και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το μάθημα ώστε να καλυφθεί η μεγάλη ύλη δε δίνει αφενός τον απαιτούμενο χρόνο στο μαθητή ώστε να τις κατανοήσει πλήρως και αφετέρου τον κατάλληλο χρόνο στο διδάσκοντα ώστε να τις εξηγήσει περαιτέρω.
Η κα Παναγιώτα Χάδλα είναι μία από τις αξιολογότερες καθηγήτριες που έχω γνωρίσει όχι μόνο από επίπεδο γνώσεων ως εκπαιδευτικός αλλά και ως άνθρωπος. Είναι κατάλληλα καταρτισμένη σαν επιστήμονας ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σωστού εκπαιδευτικού- παιδαγωγού όπως μεταδοτικότητα, υπομονή και επιμονή και ψυχολογική στήριξη σε ότι μπορεί να δυσκολέψει ένα μαθητή που έρχεται σε πρώτη επαφή με μία συνεχώς και ταχύρρυθμα αναπτυσσόμενη επιστήμη. Είναι συνεχώς ενημερωμένη και από τους λίγους καθηγητές που μπορούν να χειρίζονται ηλεκτρονικό υπολογιστή γεγονός που μετατρέπει το μάθημά της σε πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα απλό μέσα από εικόνες, σημειώσεις, video ακόμη και παρουσιάσεις των σημειώσεων της ίδιας μέσω excel ή powerpoint. Αυτό το οποίο ωστόσο κέρδισε την εκτίμησή μου είναι πως νοιάζεται πραγματικά για την πορεία των παιδιών που αναλαμβάνει και ζωντανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ακόμα και τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή μου από το λύκειο είμαστε σε επαφή και με βοηθάει και στην ακαδημαική μου σταδιοδρομία.
Ελισάβετ Αιγάλεω
Βιολογία Πάτρας

Η Βιολογία ήταν πάντοτε ένα μάθημα που θεωρούσα ιδιαίτερα ενδιαφέρον κι αυτό γιατί αντικείμενο της είναι πράγματα και καταστάσεις που αφορούν την καθημερινή μας ζωή, όπως το σώμα μας ή το περιβάλλον γύρω μας. Η κα Χάδλα υπήρξε καθηγήτρια μου στη Βιολογία ως μάθημα επιλογής και θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή, τόσο για το μάθημα όσο και για την καθηγήτρια. Η Βιολογία ήταν μια ευκαιρία να αποκτήσω γνώσεις σε ένα τομέα που με ενδιέφερε, χωρίς να πρέπει να μελετήσω μια τεράστια ύλη και φυσικά ένας τρόπος να συγκεντρώσω εύκολα περισσότερα μόρια. Η κα Χάδλα ήταν δίπλα μου σε όλη αυτήν την προσπάθεια, κρατώντας έντονο το ενδιαφέρον μου και πάντα πρόθυμη να λύσει όλες μου τις απορίες. Όσο για το νέο της site: απλά μεγαλοφυές!
Ιωάννα Χ. από Περιστέρι




Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons