Κόστος μαθημάτων - Φροντιστήριο Βιολογίας


Παραδίδονται online μαθήματα Βιολογίας Γενικής Παιδείας & Κατεύθυνσης Γ’ λυκείου από έμπειρο καθηγητή στις πανελλαδικές εξετάσεις. Για μαθήματα σε group(3-4 μαθητές)
Τιμή:  15/1ώρα για Βιολογία Γεν.Παιδείας και  15/1ώρα για Βιολογία Κατεύθυνσης (με απόδειξη)

Οι ώρες διδασκαλίας που απαιτούνται είναι 2 διδακτικές ώρα* την εβδομάδα για τη Βιολογία Γενικής Παιδείας και 3 διδακτικές ώρες* την εβδομάδα για Βιολογία Προσανατολισμού. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης επιπλέον ιδιαίτερων μαθημάτων βιολογίας για όποιον μαθητή θελήσει κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή.


* Μία διδακτική ώρα ισούται με 50 λεπτά.Τηλ. Επικοινωνίας: 261 500 0016
e-mail: biologiaonline.gr@gmail.com


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:


Ονοματεπώνυμο *Email *Τηλ. Επικοινωνίας *
Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons