Τι θα πληρώσει το υπ. Παιδείας για κάθε εκπαιδευτικό που θα σιτίζεται στις Στρατιωτικές ΛέσχεςΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Το υπουργείο Παιδείας , σύμφωνα με τη σχετική συμφωνία με το υπουργείο Αμυνας θα καταβάλει μηνιαία συνδρομή για κάθε εκπαιδευτικό που θα σιτίζεται στις Στρατιωτικές Λέσχες 150 ευρώ.

Οσον αφορά τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα σιτίζονται δεν υπάρχει περιορισμός.

Την παραπάνω ενημέρωση έκανε το υπουργείο Παιδείας στο esos.

Όπως δημοσιεύσαμε χθες καταλόγους με τις στρατιωτικές Λέσχες που μπορούν να σιτίζονται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,, τα Στρατιωτικά Μουσεία στα οποία δύναται να πραγματοποιούν δωρεάν εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητές και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης , και των αρχείων και Βιβλιοθηκών των Ενόπλων Δυνάμεων , στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση το προσωπικό του υπουργείου Παιδείας.

Οσον αφορά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για να μπορούν να επωφεληθούν από το νέο μέτρο τις σίτισης θα πρέπει :

Α. Να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στη Λέσχη Αξιωματικών

Β. Να εγγραφούν ως μέλη της

Γ. Να καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή μέλους ίση με το 0,3% του εκάστοτε βασικού μισθού Ανθυπολοχαγού εν ενεργεία (σημερινή αντιστοιχία 2,69 ευρώ). Η μηνιαία συνδρομή, μπορεί να καταβάλλεται σε μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηναία βάση.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣπηγή: esos.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons