ΠΑΣΚ ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: Ανακοίνωση για την επιλογή νέων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης

ΠΑΣΚ ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ: Ανακοίνωση για την επιλογή νέων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Με αφορμή την αλλαγή των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, η ΠΑΣΚ Καθηγητών Δ.Ε. τονίζει την αντίθεσή της με τη στελέχωση του κράτους βάσει κομματικών κριτηρίων και σημειώνει τα εξής:.«Οι λογικές που επικράτησαν, και δυστυχώς συνεχίζουν να επικρατούν σε όλο το φάσμα της Δημόσιας Διοίκησης, έφεραν την χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Οι λογικές αυτές σε ένα βαθμό διαπερνούν, δυστυχώς, οριζόντια όλα τα πολιτικά κόμματα και τις συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Η αλλαγή αυτής της κουλτούρας είναι μονόδρομος.

Θέση της Παράταξής μας για τα στελέχη της Διοίκησης ήταν και παραμένει:

1. Όλα τα στελέχη της Διοίκησης –και οι Περιφερειακοί Διευθυντές - να επιλέγονται από ειδικά συμβούλια επιλογής, με αντικειμενικά και αδιάβλητα κριτήρια.

2. Ίδρυση και λειτουργία Σχολής Στελεχών της Εκπαίδευσης».πηγή: esos.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons