Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γ. Κουμέντου

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Γ. Κουμέντου


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Ειδική μνεία στους «μάχιμους» εκπαιδευτικούς, που καθημερινά μάχονται στη τάξη καθώς και στους διοικητικούς υπαλλήλους κάνει στην αποχαιρετιστήρια επιστολή προς την κοινότητα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο απερχόμενος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος, ενώ δεν κάνει καμία αναφορά στη συνεργασία τους με τους πολιτικούς προϊσταμένους του (υπουργούς).Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: 1. Σχολικούς Συμβούλους Π.Ε και Δ.Ε

2. Διευθυντές Διευθύνσεων Π.Ε και Δ.Ε.

3. Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Π.Ε και Δ.Ε

(μέσω Διευθύνσεων)

4. Προϊσταμένους ΚΕΔΔΥ

5. Υπεύθυνους ΚΠΕ

6. Διευθυντές ΠΕΚ

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια Επιστολή»

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με την αποχώρησή μου από τα καθήκοντα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής θα ήθελα θερμά να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας στα τρία χρόνια της θητείας μου.

Κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, προσπαθήσαμε πάντα από κοινού να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα και να προωθήσουμε αλλαγές προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συνοδοιπόρους στη προσπάθειά μας αυτή, είχαμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που καθημερινά μάχονται στη τάξη καθώς και τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας.


Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΚΟΥΜΕΝΤΟΣ

πηγή: esos.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons