Χαιρετισμός του Γιώργου Παναγιωτόπουλου με αφορμή την επανατοποθέτησή του στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

Χαιρετισμός του Γιώργου Παναγιωτόπουλου με αφορμή την επανατοποθέτησή του στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας


Αγαπητοί/τες συνάδελφοι και συνεργάτες,


Με την εκ νέου τοποθέτησή μου στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, θα ήθελα να τονίσω ότι συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία 3 χρόνια για την ευόδωση και υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει ώστενα παραμείνει η εκπαίδευση ο θεσμός εκείνος που θα γεμίσει με ελπίδα και όραμα το σύνολο του κοινωνικού ιστού.

Αποδεχόμενος την ευθύνη και τη σπουδαιότητα του έργου που καλούμαι να συνεχίσω, σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου απέναντι στους συναδέλφους, στους μαθητές και στους γονείς τους. Παραμένω αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλετε ώστε να ανταποκριθείτε στις καθημερινές απαιτήσεις του ρόλου σας συνεχίζοντας να δείχνω αμέριστη εμπιστοσύνη στο έργο σας και εκτίμηση προς όλους-ες.

Αγαπητοί/ τες συνάδελφοι και συνεργάτες,

Αυτήν την κρίσιμη περίοδο απαιτείται όλοι μαζί ενωμένοι να εργαστούμε με ζήλο και υπευθυνότητα για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, τα παιδιά μας.

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου έτους σας εύχομαι καλή δύναμη με δημιουργική διάθεση και υπευθυνότητα.

Με εκτίμηση,


Ο Περιφερειακός Διευθυντής

Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας


Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

πηγή: esos.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons