ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΕΒ 2013Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τη περυσινή επιτυχημένη εκδήλωση, σας αποστέλλουμε συνημμένα πρόσκληση για να παρευρεθείτε  στην κοπή της πίτας της ΠΕΒ,

την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013
στις 7μμ ,
στα γραφεία της Ένωσης (Έβρου 83, Αμπελόκηποι, Αθήνα).
 
Το ΔΣ της ΠΕΒ
Φέτος για 2η χρονιά η ένωσή μας θέλοντας να εμμείνει στον κεντρικό στόχο της "πρώτα η εκπαίδευση" θα διαθέσει 7 βιβλιόσημα (EX LIBRIS:εκ των βιβλίων) σε 5 τυχερούς της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της κοπής της ετήσιας πίτας. 

Θυμίζουμε ότι το Εx libris αποτελεί σήμερα ένα εξαιρετικό χόμπι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο με παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο που ενδιαφέρει τόσο συλλέκτες όσο και χαράκτες. Οι συλλέκτες Εx Libris ανταλλάσσουν αυθεντικά χαρακτικά (γκραβούρες) και ο καθένας συνάδελφος -ειδικά οι βιβλιόφιλοι- μπορούν (και πρέπει ίσως) να αποκτήσουν το δικό τους ex libris. Σχετικές πληροφορίες θα παρέχονται κατά την διάρκεια της συνάντησης μας. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΗΠΙΑ ΟΙΝΟΦΛΥΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ.


Τα φετινά Ex Libris αποτελούν αυθεντικά χαρακτικά (υπογεγραμμένα από τον καλλιτέχνη, προσφορά ανώνυμου συνάδελφου και του συνάδελφου βιοχημικού Ζευγώλη Βασίλη, ο οποίος είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Έλληνας συλλέκτης με πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και Ευρώπη. 

  • Τα δύο πρώτα χαρακτικά (Scan1) είναι ξυλογκραβούρες φιλοτεχνημένες από την Ιταλίδα χαράκτρια Leboroni M (Xilo Χ2) με θέμα "Σπίτι γλυκό μου σπίτι".
  • Τα δύο δεύτερα (Scan2) είναι χαραγμένα από τον Ιταλό Remo Wolf (Xilo X2) με θέμα το σκύλο.

  • Το τρίτο (Scan3) είναι χαραγμένα από την Cernetsova Natalija (LET: Τσιγκογραφία έγχρωμη 2009)
  • Το τέταρτο (Scan5) είναι χαραγμένα από τον Augustines Virgilijius LITH (Τσιγκογραφία έγχρωμη 1995).
  • Το πέμπτο (Scan6) είναι χαραγμένο από Pavel Hlavathy  (Τσιγκογραφία έγχρωμη 2005) με αφορμή σχετική έκθεση που είχε γίνει στην Λευκάδα.
  • Τέλος ο τυχερός συνάδελφος της χρονιάς θα κερδίσει ένα συλλεκτικό γιαπωνέζικο ημερολόγιο με 12 αυθεντικά χαρακτικά ex libris από αντίστοιχους χαράκτες (ενδεικτικά για τους δύο μήνες βλέπε J Diary2,3)--

Από τη γραμματεία της ΠΕΒ

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων,
Έβρου 83, Αμπελόκηποι, Αθήνα
τηλ. 2105224632
Τ.Κ.: 115 27
URL: www.pev.gr

Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons