ΣΥΜΜΕΤΟΧH ΕΛΛHΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΑ DNA"


Αγαπητοί Μαθητές,
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
και φέτος όπως εδώ και 5 χρόνια ο Σύνδεσμος Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας (ΣΙΓΕ) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση Γενετικής Ανθρώπου (ESHG) σας προτρέπουν να συμμετέχετε στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο διαγωνισμό που γίνεται με αφορμή την "Ημέρα DNA".
Πληροφορίες για το φετινό θέμα, τις χρονικές προθεσμίες και τα βραβεία, θα βρείτε στις ιστοσελίδες του ΣΙΓΕ (www.sige.gr) της ΠΕΒ (www.pev.gr) και στην ιστοσελίδα της ESHG : www.eshg.org. Ο εορτασμός είναι παγκόσμιος και ενδεικτικά προτρέπουμε να ανατρέξετε στο εξαιρετικά πλούσιο υλικό και δράσεις που έχει αναρτηθεί στην Αμερικανική Ένωση Γενετικής Ανθρώπου (ASHG) στην διεύθυνση : http://www.ashg.org/education/dnaday.shtml


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons