ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑΗ Π.Ε.Β. σε συνεργασία με τα τέσσερα Τμήματα Βιολογίας της χώρας μας, τα τμήματα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας και Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, υποστηρίζουν τον παιδαγωγικό ρόλο των Βιοεπιστημών στο σχολείο και αγωνίζονται να αποτρέψουν τη συρρίκνωσή της Βιολογίας.
 
Σας αποστέλουμε πρόσκληση με το τελικό πρόγραμμα της εκδήλωσης που διοργανώνεται για το σκοπό αυτό, 
 
την ΔΕΥΤΕΡΑ  19   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, στις 6.30μμ 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ (Λ. Συγγρού 387, Π.ΦΑΛΗΡΟ) με θέμα:

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ
Η σημασία της διδασκαλίας της Βιολογίας στη δευτ/βάθμια εκπαίδευση.

Η συμμετοχή όλων μας στην κρίσιμη περίοδο που δοκιμάζεται ένα νέο καθεστώς για το σχολείο, ενισχύει την προσπάθεια  για τον εκσυγχρονισμό της παιδείας μας αλλά και τη φωνή του επιστημονικού κόσμου της χώρας μας για να αποκτήσει η διδασκαλία των Βιοεπιστημών τη θέση που της αρμόζει σε μια σύγχρονη κοινωνία.
 Το ΔΣ της
Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ)Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons