Τέσσερα μικρά tips για καθημερινά προβλήματα υγείας

Εκτός από τα φάρμακα, μπορείτε να δώσετε λύση σε μικρά καθημερινά προβλήματα υγείας και υγεινής με εναλλακτικούς τρόπους.

Αντικείμενα οικιακής χρήσης και τρόφιμα μπορούν να σας λύσουν τα χέρια και να διευκολύνουν ανά πάσα στιγμή.

Δείτε τέσσερα μικρά tips για καθημερινά προβλήματα…

1. Ζάχαρη ή μέλι για τον λόξυγκα

Γνωρίζατε ότι ένα κουταλάκι με ζάχαρη ή μέλι είναι αρκετό για να σου σταματήσει το λόξυγκα; Και τα δύο έχουν την ιδιότητα να χαλαρώνουν τα νεύρα, που με τη σειρά τους μειώνουν τους σπασμούς του διαφράγματος, δίνοντας λύση στο πρόβλημα.

2. Μήλο για λευκά δόντια

Τα μήλα αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να διατηρείς τα δόντια σου λευκότερα και καθαρά. Έχουν φυσική καθαριστική δράση, αφού λειτουργούν ως οδοντόβουρτσα καθώς τα μασάμε.

3. Γιαούρτι για την αναπνοή

Τα βακτήρια που περιέχονται μέσα στο γιαούρτι μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά ενάντια της κακοσμίας του στόματος, αφού στην ουσία η μυρωδιά προέρχεται από το στομάχι.

4. Ελαιόλαδο για το έκζεμα

Αποτελεί ένα φυσικό ενυδατικό χωρίς ίχνος χημικών, που είναι εύκολο στη χρήση και υπάρχει σε κάθε σπίτι. Επιπλέον, εμπεριέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να καταπραΰνουν τη φλεγμονή που υπάρχει σε κάθε έκζεμα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons