Tο ιδανικό πρωινό για τη σιλουέτα σας

Αν είστε προσεκτικοί στο φαγητό που καταναλώνετε πριν το γυμναστήριο, θα μπορέσετε να επιτύχετε πιο εύκολα το στόχο σας για απώλεια βάρους και μπορεί τα ντόνατς να είναι στη λίστα με το τι να αποφύγετε, ωστόσο έχετε πολλές επιλογές ανάμεσα σε πιο υγιεινές, αλλά και γευστικές τροφές.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Nutrition έδειξε ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν μούσλι, γιαούρτι και φρούτα μία ώρα πριν ξεκινήσουν τη γυμναστική τους, καίνε μέχρι και 50% περισσότερο λίπος από αυτές που προτίμησαν ένα γεύμα με τις ίδιες θερμίδες, που περιλάμβανε, για παράδειγμα, νιφάδες καλαμποκιού, άσπρο ψωμί με μαρμελάδα και γάλα.

Αν απορείτε πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, ο λόγος είναι ο γλυκαιμικός δείκτης του γεύματος με μούσλι, ο οποίος είναι πολύ χαμηλός. Ένα γεύμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνει το σάκχαρο του αίματος, το οποίο μετά πρέπει να χρησιμοποιήσει το σώμα σας σαν καύσιμο κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Η πέψη, όμως, ενός γεύματος με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς και το σώμα σας αναγκάζεται να πάρει ενέργεια από τις λιπαποθήκες του.

Για να αποκτήσετε πολυπόθητο σώμα γρήγορα, βρείτε τον γλυκαιμικό δείκτη των τροφών που επιλέγετε για το πρωινό σας και απορρίψτε αυτές που ξεπερνάνε το 60. Σας δίνουμε μερικά παραδείγματα:

pinakas1 pinakas2


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons