ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – Στη χώρα μας το συνέδριο κρανιοπροσωπικής χειρουργικής

Το επόμενο συνέδριο της κρανιοπροσωπικής χειρουργικής θα γίνει στην Ελλάδα…

όπως δήλωσε στο Σκάι ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Κώστας Αλεξάνδρου, ενώ αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί το δικό μας κέντρο, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης! Ο Δρ Αλεξάνδρου είναι ο διευθυντής του μοναδικού στην Ελλάδα Κρανιοπροσωπικού Κέντρου, το οποίο είναι ένα από τα μόλις 9 αναγνωρισμένα στην Ευρώπη. Από αυτήν τη θέση συνεχίζει τις δραστηριότητες του στον τομέα της κρανιοπροσωπικής αλλά και της αισθητικής χειρουργικής, ως Πλαστικός Χειρουργός και Γναθοχειρούργος.

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΝΙΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Αντίθετα με τη γναθοπροσωπική χειρουργική, η κρανιοπροσωπική και η χειρουργική της βάσης του κρανίου εμφανίσθηκαν σχετικά πρόσφατα στο προσκήνιο, με την κρανιοπροσωπική να τυγχάνει ευρείας αποδοχής μόλις το 1967. Ήταν σε ένα διεθνές συνέδριο πλαστικής χειρουργικής στη Ρώμη, μετά την ενθουσιώδη υποδοχή της ανακοίνωσης του Γάλλου Paul Tessier γύρω από τις Le Fort III οστεοτομίες, γεγονός που συνέτεινε ώστε η συγκεκριμένη χρονιά να αναγνωρισθεί ως γενέθλιο έτος της ειδικότητας.

Τι είναι όμως η κρανιοπροσωπική χειρουργική, πόσο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται με αυτή την ειδικότητα και ποιες ειδικότητες γιατρών εμπλέκονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί με επιτυχία ένα… βαρύ περιστατικό; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στο επόμενο σσυνέδριο που θα γίνει στη χώρα μας.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons