Πίνετε μισό λίτρο πριν από κάθε γεύμα -Το νερό μας βοηθάει να χάσουμε 1 κιλό το μήνα

Το έχουμε διαβάσει και το ακούμε συνέχεια: «Το νερό μας κάνει καλό». Γι’ αυτό τον λόγο, λένε, πως πρέπει να πίνουμε και τουλάχιστον 8 ποτήρια την ημέρα.

Το νερό, πέρα από τα δεκάδες καλά που κάνει στον οργανισμό, μας βοηθάει και να αδυνατίσουμε. Σύμφωνα με μελέτη, η κατανάλωση μισού λίτρου 30 λεπτά πριν από κάθε βασικό γεύμα παίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ διαπίστωσαν πως όσοι ακολουθούν αυτή την πρακτική τείνουν να χάνουν περισσότερα κιλά απ’ όσους δεν το κάνουν.

Στη μελέτη συμμετείχαν 84 ενήλικες, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη κατανάλωνε μισό λίτρο νερό 30 λεπτά πριν από κάθε κυρίως γεύμα, ενώ η δεύτερη είχε την οδηγία να φαντάζεται πως το στομάχι της ήταν γεμάτο πριν από το γεύμα. Ολο αυτό θα γινόταν για 3 μήνες. Και οι δύο ομάδες λάμβαναν συμβουλές για το πώς θα βελτιώσουν τη διατροφή τους και τη σωματική τους δραστηριότητα.

Μετά από 12 εβδομάδες, τα μέλη της πρώτης εβδομάδας έχασαν κατά μέσο όρο 1,3 κιλά περισσότερο από την δεύτερη ομάδα.

Η Δρ. Ελεν Παρέτι αναφέρει πως η έρευνα δίνει πρώιμα αποτελέσματα και είναι απλά μια συμβουλή. Εξαίρεση αποτελούν οι άνθρωποι με παθήσεις, όπως καρδιακή νόσο και νεφρική ανεπάρκεια.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons