Τέσσερα tips για να πείτε «αντίο» στις αϋπνίες

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ενήλικες είναι η αϋπνία…

Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να παρουσιάζονται προβλήματα στην ισορροπία του οργανισμού όπως κόπωση και ενίοτε εκνευρισμός. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τον ύπνο αλλά και λύσεις για να δώσετε τέλος στην αϋπνία.

Δείτε τέσσερις χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε…

1. Ελαφριά γεύματα

Το φαγητό παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου μας. Προτιμάτε τα ελαφριά γεύματα πριν κοιμηθείτε όπως μια σαλάτα ή ένα γιαούρτι. Καλύτερα να αποφεύγετε τα καυτερά αλλά και τα γλυκά.

2. Ένα ποτήρι γάλα

Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένα ζεστό ποτήρι γάλα πριν τον ύπνο μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας χαλαρώσει ώστε να κοιμηθείτε πιο εύκολα.

3. Χαλαρωτικό ντους

Ένα ζεστό χαλαρό μπάνιο είναι, επίσης, ο, τι πρέπει για να σας βοηθήσει να έχετε έναν πιο ποιοτικό ύπνο. Τα αιθέρια έλαια, μάλιστα, θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο.

4. Διάβασμα και όχι ηλεκτρονικές συσκευές

Μια τουλάχιστον ώρα πριν ξαπλώσετε για ύπνο, κλείστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και προτιμήστε να διαβάσετε ένα βιβλίο. Είναι πολύ καλύτερη λύση αν θέλετε να μειώσετε την υπερένταση που θα φέρει αϋπνία.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons