Επαναστατικό τηλέφωνο ντους προσφέρει νεανικό & λαμπερό δέρμα!

H περιποίηση του δέρματος είναι απαραίτητη και αυτό γιατί η επιδερμίδα έχει τις ίδιες ανάγκες ενυδάτωσης με τον οργανισμό για να διατηρείται νεανική, ελαστική και απαλή. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η έκθεση στον ήλιο και τα μπάνια στη θάλασσα είναι δύο παράγοντες που αφυδατώνουν το δέρμα με κίνδυνο να δείχνει θαμπό και γερασμένο.

Επειδή όμως δε γίνεται να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας shorts και φορέματα αλλά ούτε και να χάσετε τη λάμψη της επιδερμίδας, μπορείτε να την εξασφαλίσετε χρησιμοποιώντας το επαναστατικό τηλέφωνο μπάνιου της Alkaline.

Το Eco Shower της Alkaline διαθέτει στη λαβή του σφαιρίδια γερμανίου και τουρμαλίνης που σας εγγυώνται ένα χαλαρωτικό ντους, ενώ βελτιστοποιούν τη δράση του σαπουνιού ή του σαμπουάν, διατηρώντας το δέρμα σας νεανικό και λαμπερό.

Ο συνδυασμός γερμανίου και τουρμαλίνης μεταδίδει στο νερό αρνητικά ηλεκτρόνια τα οποία αντισταθμίζουν το πλεόνασμα θετικών ηλεκτρονίων που παράγονται από το δέρμα.

Αντικαταστήστε σήμερα το τηλέφωνο του ντους σας με το Eco Shower της Alkaline και επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά γνωριμίας. Αποκτήστε το από εδώ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons