Πώς να παραμείνετε ήρεμοι σε στρεσογόνες καταστάσεις στη δουλειά

Η προϊσταμένη ξεσπά επάνω σας, ο διευθυντής έχει τις κακές του και οι συνάδελφοί σας δε σας αφήνουν να δουλέψετε; Αν χάνετε συχνά την ηρεμία σας στη δουλειά, δείτε πώς μπορείτε να την ξαναβρείτε μέσα σε μερικά λεπτά.

  • Βάλτε στην επιφάνεια εργασίας ένα wallpaper που σας «ταξιδεύει».
  • Πάρτε μια κρέμα χεριών με ευκάλυπτο και δυόσμο και φυλάξτε τη στο συρτάρι σας. Όταν αρχίσετε να στρεσάρεστε, κάντε λίγο μασάζ με αυτή στα χέρια σας. Η μυρωδιά και το μασάζ θα σας κάνουν να χαλαρώσετε.
  • Σηκωθείτε από το γραφείο σας και βγείτε για λίγο έξω. Ακόμη και λίγα λεπτά θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να ξαναβρείτε την ψυχραιμία σας.
  • Αν είστε μόνοι στο γραφείο, κλείστε για λίγο τα φώτα και τα μάτια σας και σκεφτείτε 5 καλά πράγματα που σας συνέβησαν μέχρι στιγμής τη συγκεκριμένη ημέρα. Στο χέρι σας είναι να συνεχίσετε να σας συμβαίνουν.
  • Πείτε λίγο τσάι. Προκειμένου να το απολαύσετε και να το αφήσετε να σας χαλαρώσει, προτιμήστε να κάνετε ένα διάλειμμα πίνοντάς το κι όχι να κρατάτε με το ένα χέρι το φλιτζάνι και με το άλλο να πληκτρολογείτε.Να θυμάστε: Εκείνο που μπορείτε να κοντρολάρετε στην εργασία σας είναι η προσπάθεια που καταβάλλετε. Δεν υπάρχει κάτι που σημαντικό από αυτό.

Το μυστικό

Όταν τα πράγματα είναι «ζόρικα» και αγχωτικά στη δουλειά ξεχνάτε να παίρνετε ανάσα. Θυμηθείτε να παίρνετε βαθιές ανάσες σε τακτά διαστήματα και να μην πανικοβάλλεστε, ώστε η αρτηριακή σας πίεση να διατηρείτε στα σωστά επίπεδα και να μην αυξάνονται τα επίπεδα του στρες.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons