Τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις της ασπιρίνης

Μπορεί η ασπιρίνη να είναι ένα από τα πιο γνωστά παυσίπονα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητα.

Εκτός από το ότι διώχνει, λοιπόν, τον πονοκέφαλο μπορεί να αποτελέσει λύση για διάφορα μικροπροβλήματα μέσα στο σπίτι.

Δείτε τέσσερις εναλλακτικές χρήσεις της…

1. Αφαιρεί λεκέδες από υφάσματα

Αναμείξτε δύο ασπιρίνες με λίγο νερό και βάλτε το μείγμα πάνω στον λεκέ για 10-15 λεπτά. Πλύντε κανονικά και θα δείτε ότι θα βοηθήσει πολύ στο να εξαφανιστούν οι λεκέδες.

2. Λίπασμα για το χώμα

Διαλύστε μία ασπιρίνη σε 1,5 λίτρο νερού και βρέχετε ανά τακτά διαστήματα το χώμα σε κήπο ή γλάστρες. Μην το παρακάνετε με την ποσότητα γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

3. Λύση στην πιτυρίδα

Αν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στην πιτυρίδα ανακατέψτε ασπιρίνη με το σαμπουάν σας πριν το εφαρμόσετε στα μαλλιά σας. Ξεπλύνετε καλά και επαναλάβετε για λίγο καιρό σε κάθε λούσιμο.

4. Ενάντια στους κίτρινους λεκέδες από το τσιγάρο

Ασπιρίνη και λεμόνι μπορούν να κάνουν θαύματα απέναντι στους αντιαισθητικούς λεκέδες που υπάρχουν στις άκρες των δαχτύλων. Απλώστε όπου θέλετε το μείγμα και επαναλάβετε σε τακτά χρονικά διαστήματα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons