Τρία συμπτώματα περιόδου που σας «χτυπούν καμπανάκι» για τον γυναικολόγο

Κράμπες, πόνοι, πρήξιμο στο στήθος και κακή διάθεση είναι από τα συνηθισμένα συμπτώματα της περιόδου σε πολλές γυναίκες.

Κάποια συμπτώματα, ωστόσο, είναι πιο ασυνήθιστα και καλό είναι αν δεν σας συμβαίνουν σε κάθε περίοδο, να σας κινητοποιήσουν για μια επίσκεψη στο γυναικολόγο…

Δείτε τρία από αυτά…

1. Πολύ έντονος πόνος που δεν υποχωρεί

Οι γυναίκες με υψηλά επίπεδα προσταγλανδινών εμφανίζουν πιο έντονες συσπάσεις της μήτρας και περισσότερο πόνο. Ωστόσο, αν πάσχετε από δευτεροπαθή δυμηνόρροια, πρέπει να διαγνωσθεί η αιτία της και η θεραπεία να είναι ανάλογη του προβλήματος. Επιπλέον, αν ο πόνος οφείλεται σε λοίμωξη, πιθανότατα θα χρειαστεί χορήγηση αντιβιοτικής αγωγής για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.

2. Έντονη αιμορραγία

Είναι φυσιολογικό να έχετε πιο έντονη ροή τις πρώτες μέρες της περιόδου. Ωστόσο αν πρόκειται για υπερβολική ροή που διαρκεί όλες τις μέρες, καλύτερα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

3. Πυρετός

Πρέπει να δώσετε προσοχή αν μαζί με την περίοδο εμφανίσετε και πυρετό. Κάποιες φορές δεν είναι αθώος και μπορεί να μην συνδέεται με κρυολόγημα αλλά με κάποια άλλη πάθηση του αναπαραγωγικού σας συστήματος.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons