Νεκρή 35χρονη που είχε αρχικά διαγνωστεί με τροφική δυσανεξία αντί για καρκίνο

Οι γονείς μιας άτυχης δασκάλας η οποία έφυγε από τη ζωή από μια σπάνια μορφή καρκίνου μετά από μια λανθασμένη, όπως λένε οι ίδιοι, διάγνωση της υγείας της, δημοσιοποιούν τώρα την ιστορία της.

Όπως αναφέρουν, οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά λανθασμένα την κόρη τους με τροφική δυσανεξία, ενώ στην πραγματικότητα έπασχε από καρκίνο. Η 35χρονη Claire Tomlinson από τον Ηνωμένο Βασίλειο πέθανε την περασμένη Τρίτη μετά από μια μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου του νεφρού από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι γονείς της, John και Gill Tomlinson, ισχυρίζονται ότι η Claire δεν ξεκίνησε εγκαίρως τη θεραπεία για τον καρκίνο, 5 μήνες αφού είχε επισκεφτεί τους γιατρούς με σοβαρούς πόνους στο στομάχι.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι γιατροί συμβούλεψαν απλώς την κόρη του να σταματήσει να τρώει ορισμένα φαγητά γιατί είχε δυσανεξία σε αυτά, αλλά δεν έκαναν καμία άλλη εξέταση και δεν ανακάλυψαν το θανατηφόρο καρκίνο.

Οι πόνοι όμως συνεχίζονταν και γίνονταν πιο έντονοι τους επόμενους μήνες, ενώ άρχισαν να επεκτείνονται και σε άλλα μέρη του σώματος. «Δεν προσπαθούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να έχει θεραπευτεί, απλά πιστεύουμε ότι η θεραπεία θα μπορούσε να είναι πιο άμεση και επείγουσας μορφής», λένε οι γονείς της.

Η Claire τελικά επισκέφτηκε έναν ιδιώτη γιατρό το Φεβρουάριο και της αποκάλυψε ότι ο πόνος προερχόταν από καρκίνο στο αριστερό νεφρό της, γνωστό ως καρκίνωμα νεφρικών κυττάρων.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε θεραπείες έξι εβδομάδες μετά τη διάγνωσή της και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, αλλά η ασθένεια εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και τον εγκέφαλο της με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Τελικά η χημειοθεραπεία ήταν ανεπιτυχής και πέθανε την περασμένη εβδομάδα. μετά από 7 μήνες μάχης με τον καρκίνο.

Όπως λένε οι γονείς της, όταν κάποιος ασθενής μιλάει για ένα πρόβλημα που έχει, οι γιατροί πρέπει να είναι σίγουροι ότι έχουν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Σκοπός της δημοσιοποίησης της ιστορίας της κόρης τους δεν είναι η αποζημίωση, αλλά η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο.

dead1 dead2 dead4 dead5


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons