19χρονη βρέθηκε νεκρή από Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων

Η 19χρονη Olivia Mae Woodward από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια νεαρή φοιτήτρια που έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο, από το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Λίγες ώρες πριν από το θάνατό της, μάλιστα, είχε στείλει γραπτό μήνυμα στην οικογένειά της ότι τους αγαπάει όλους.

Μιλώντας για την απώλεια της κόρης της, η συντετριμμένη μητέρα αναφέρει: «Ήταν τόσο καλή και φρόντιζε για όλους. Ήταν ένα πολύ αγαπητό κορίτσι. Έλαβα ένα μήνυμα από αυτήν, περίπου στις 23:00, για να μου πει ότι γνώρισε ένα νέο ζευγάρι από τις εστίες που έμενε στη σχολή της και ότι θα έβγαινε το βράδυ γιατί είχε περάσει καταπληκτικά. Ένας από τους φίλους της μέθυσε πολύ εκείνη τη νύχτα. Η Olivia τον πήγε πίσω στο δωμάτιο και τον πρόσεξε. Του πήρε φαγητό και τον έβαλε στο κρεβάτι του πριν πάει στο δωμάτιό της. Της έστειλα ένα μήνυμα την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήρα απάντηση».

Η έφηβη η οποία σπούδαζε στο δεύτερο έτος για το πτυχίο της, πέθανε την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

kapout1

Το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων προκαλεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια μοιραία καρδιακή ανακοπή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή κάποια προβλήματα με την καρδιά.

Οι φίλοι της μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα την ιστορία της για να αποτίσουν φόρο τιμής στη νεαρή κοπέλα. Δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά, ενώ πολλοί δεν γνώριζαν καν γι’ αυτό το σύνδρομο.

Η πάθηση που στοίχισε τη ζωή της νεαρής γυναίκας μπορεί να χτυπήσει σε οποιαδήποτε ηλικία και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και εκείνους που είναι υγιείς και σε φόρμα. Η οικογένεια και ο φίλος της 19χρονης συγκεντρώνουν τώρα χρήματα για να ευαισθητοποιήσουν για τον καρδιακό κίνδυνο όσους περισσότερους γίνεται. Επιπλέον, η μητέρα της ζητά από όλους τους νέους να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και να ελέγχουν την υγεία τους.

 

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons