Επτά τρόποι για να ξυπνήσετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε βάρος

Θέλετε να χάσετε βάρος αλλά έχετε εμπόδιο το μεταβολισμό σας; Αν ναι, σας έχουμε τη λύση!

Για να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας ακολουθήστε τις 7 παρακάτω συμβουλές.

1. Νερό

Πίνετε 8 με 12 ποτήρια νερού την ημέρα. Αυτό θα βοηθήσει στο να «ξεφουσκώσετε» και θα καταστείλει την όρεξή σας! Έρευνα δείχνει ότι πίνοντας 6 ποτήρια νερό την ημέρα, θα καίτε επιπλέον 50 θερμίδες.

2. Μια χούφτα ξηρούς καρπούς

Υπήρξαν πολλές μελέτες που έδειξαν ότι τα αμύγδαλα είναι χρήσιμα για να μειώσετε το βάρος, λόγω των φυτικών ινών, των πρωτεϊνών και των υγιών μονοακόρεστων λιπαρών.

3. Βρώμη

Ένα μπολ με βρώμη για πρωινό θα βοηθήσει στην εκκίνηση του μεταβολισμού σας. Είναι υγιές, επειδή είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, χαμηλό σε θερμίδες και πολύ χορταστικό.

4. Γυμναστική

Σύμφωνα με την Κλινική Μάγιο, η έντονη προπόνηση ή οι εναλλασσόμενες έντονες ασκήσεις βοηθούν στο κάψιμο του λίπους. Όσο πιο έντονα ασκείστε, τόσο περισσότερες θερμίδες θα κάψετε.

5. Μικρές καθημερινές αλλαγές

Μπορείτε να κάψετε θερμίδες όταν είστε στη δουλειά ή στο σπίτι. Ανεβείτε σκάλες, περπατήστε στο πάρκο, καθαρίστε το σπίτι. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε την καθημερινή ρουτίνα σας σε μια πιο ενεργή δραστηριότητα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να κάψετε επιπλέον θερμίδες και να αυξήσετε το μεταβολισμό σας όλη την ημέρα!

6. Φυτικές Ίνες

Φροντίστε να τρώτε πολλές φυτικές ίνες για να βοηθήσετε στη διαδικασία της πέψης και να διώξετε το φούσκωμα. Φυτικές ίνες έχουν τα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Τρώτε άφθονες φυτικές ίνες είναι ένας από τους κορυφαίους τρόπους για να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας.

7. Κοιμηθείτε

Με την πολυάσχολη ζωή σας χρειάζεται ξεκούραση και ύπνος. Και σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου Case Western Reserve, οι γυναίκες που κοιμούνται πέντε ή λιγότερες ώρες κάθε βράδυ έχουν 32% περισσότερες πιθανότητες να πάρουν κιλά και 15% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκες από τις γυναίκες που κοιμούνται για επτά ή περισσότερες ώρες. Όπως καταλαβαίνετε περισσότερος ύπνος, χαμηλότερο βάρος.

Tip: Να θυμάστε, ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας για να δείτε αλλαγές.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons