Το δράμα ενός ζευγαριού! Πως έχασαν και οι δύο απο ένα πόδι…

Ένα ζευγάρι Βρετανών αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο του καθώς λίγες μέρες πριν και οι δύο υποβλήθηκαν σε ακρωτηριασμό του ενός τους ποδιού. Η Susan Mortimer και Robert Hackley ήταν μαζί 11 χρόνια πριν αποφασίσουν να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά όλα άλλαξαν όταν και οι δύο αρρώστησαν από σηπτική ασθένεια.

Για το Robert Hackley όλα ξεκίνησαν όταν πάτησε ένα κομμάτι γυαλί. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το δεξί πόδι λόγω παλαιότερων τραυμάτων – δύο δάχτυλα ήταν ήδη ακρωτηριασμένα.

Την ίδια περίοδο η Susan Mortimer αναγκάστηκε να υποβληθεί και αυτή σε ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού γιατί λόγω διαβήτικη είχε πάθει γάγγραινα το κατώτερο μέρος.

Ο Robert Hackley που έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο λέει ότι ήταν μια περίεργη σύμπωση και τώρα προσπαθούν και οι δύο να δουν πόσο άσχημη είναι η κατάσταση.

Η Susan Mortimer περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι ο μέλλον σύζυγος της υποβλήθηκε και αυτός σε ακρωτηριασμό ως σοκαριστική.

Παρά το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να τελέσει τους γάμους του την επόμενη χρονιά.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons