Πείτε αντίο στην δυσάρεστη αναπνοή με φυσικό τρόπο

Η κοινή οδοντική φροντίδα συμπεριλαμβάνει οδοντικό διάλυμα, βούρτσισμα και οδοντικό νήμα. Ωστόσο,υπάρχει ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για φυσικό καθάρισμο, ο οποίος μπορεί να εξαφανίσει όλα τα επιβλαβή βακτήρια στο στόμα σας.

Η διαδικασία ονομάζεται ‘ρούφηγμα λαδιού’ και έχει γίνει πολύ διάσημη τελευταία. Το λάδι ανάνα σαν στοματικό διάλυμα έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 3.000 χρόνια στην αρχαία ιατρική της Αγιουρβέδας. Ξεπλένοντας το στόμα σας με μόνο μια κουτάλα σερβιρίσματος από λάδι ανανά,θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα βλαβερά βακτήρια στο στόμα σας και θα προστατέψετε τα δόντια σας.

Φτιάξτε φυσική οδοντόπαστα

Η φυσική αυτή οδοντόπαστα θα εμποδίσει την τερηδόνα των δοντιών, θα μειώσει τον κίνδυνο της καταστροφής τους και την ουλίτιδα, καθώς και θα εξαλείψει την κακή αναπνοή που προκαλείτε από τα βακτήρια στο στόμα. Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσετε το φυσικό λάδι ανανά και όχι το εμπορικό – χημικό λάδι.Το οργανικό, παρθένο λάδι ανανά υπάρχει διαθέσιμο σε σχετικά καταστήματα και είναι φτηνό.

Η διαδικάσία είναι πολύ απλή.

Σ’ένα μπωλ λιώστε με ένα κουτάλι 30 γραμμάρια λαδιού ανανά (μερικές κουταλιές της σούπας)
προσθέστε 3 κουτάλια της σούπας μαγειρική σόδας (45 γραμ.).
Αναμείξτε τα καλά με ένα πηρούνι μέχρι να γίνει η πάστα ομογενοποιημένη, παρόμοια με την εμπορική οδοντόπαστα.
Παρ’όλα αυτά,θα έπρεπε να έχετε στο νου σας ότι το λάδι ανανά σταθεροποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24-26 βαθμών και γι’αυτό πολλοί άνθρωποι διαλέγουν να πετάξουν τα υπολείμματα στα σκουπίδια και όχι στους σωλήνες (του νερού).

Η αποτελεσματική αυτή πάστα θα σας απαλλάξει από την κακή αναπνοή και χάρη στις ισχυρές αντιμικροβιάκες συνέπειές της μπορεί δραστικά να καταπολεμήσει τα επιβλαβή βακτήρια από το στόμα και τη γλώσσα. Επίσης,θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας τόσο δυνατή όσο η οδοντόκρεμα του εμπορίου, χωρίς όμως τις παρενέργειες των βλαβερών χημικών που περιέχει η εμπορική οδοντόπαστα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons