Δώστε προσοχή- επικίνδυνες! Τι λένε οι ρωγμές στη γλώσσας σας; Γιατί πρέπει να τρώτε μαϊντανό

Έχετε ρωγμές στην γλώσσας σας; Δεν πρέπει να αγνοείτε τα σημάδια αυτά. Είναι επικίνδυνα αλλά συγχρόνως σας προειδοποιούν…

Tο χρώμα έχει; Ποιο είναι το μέγεθός της; έχει ρωγμές; Δείτε τι αναφέρουν οι επιστημονικές έρευνες και πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται….

Τα χαρακτηριστικά αυτά μπορούν να σας δώσουν ενδείξεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον θυρεοειδή σας.

ΥΓΙΗΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Μια υγιής γλώσσα πρέπει να είναι ρόζ! Να μην έχει ρωγμές και να είναι λεία. Αν η γλώσσα σας παρουσιάζει αυτά τα χαρακτηριστικά τότε και ο θυρεοειδή σας είναι υγιής. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

Έλλειψη βιταμινών

Εάν η γλώσσα είναι κόκκινη ή σωματώδης υποδηλώνει γενικά ανεπάρκεια βιταμίνης, ειδικά τα Β-βιταμίνες και φολικό οξύ.

Σώμα γεμάτο τοξίνες

Αν η γλώσσα είναι πολύ μεγάλη και έχει εγκοπές στις πλευρές, αυτό σημαίνει γενικά ότι το σώμα σας είναι γεμάτο τοξίνες.

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Β- Τροφές απαραίτητες

Τα φύκια, άπαχο κρέας, τα ψάρια, τα φασόλια, το ελαιόλαδο και φυτικά έλαια.

Τρόφιμα για την βελτίωση του θυρεοειδούς και της καλύτερης εικόνας της γλώσσας μας
Αυτά τα λαχανικά περιλαμβάνουν τα τεύτλα και το μαϊντανό. Δημητριακά ολικής αλέσεως είναι επίσης ευεργετική για το θυρεοειδή αδένα, δηλαδή φακές, καστανό ρύζι, το κριθάρι, το κεχρί, ποπ κορν, άγριο ρύζι, βρώμη και σίτο. Από το Πανεπιστήμιο Φυσικής Ιατρικής στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό συνιστά την κατανάλωση φυκιών.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons