Έπινε νερό με άδειο στομάχι- Λίγες μέρες μετά όμως….Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τους πάντες

Η κατανάλωση νερού κάνει θαύματα! Και όμως είναι λίγοι εκείνοι που γνωρίζουν τα «χαρίσματά του».
Το ταπεινό νεράκι πέρα από ευεξία προσφέρει και πολλά άλλα στον οργανισμό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως οι Ιάπωνες ξυπνούν και κατευθείαν πίνουν έν ποήρι νερό.

Γιατί;;;;

Η κίνηση αυτή λειτουργεί θετικά και στρέφεται ενάντια σε
– Πονοκέφαλο
-Σωματικό πόνο
Ταχυπαλμία
– Φυματίωση
– Εμετό
– Διάρροια

Τρόποι θεραπείας

Το πρωί που ξυπνάτε, πίειρε κατευθείαν ένα ποτηράκι νερό. Αμέσως μετά περιμένετε για 45 λεπτά- Δεν καταναλώνετε καμία τροφή. Μετά από 45 λεπτά, καταναλώνετε την τροφή της επιλογής σας. Τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα ήδη από τα πρώτα 24ωρα.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons