Να γιατί δεν κοιμάστε εύκολα τα βράδια

Σε όλους έχει συμβεί να μην μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ παρ’ όλη την κούραση που έχει προέλθει από όλη τη μέρα. Οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι αρκετοί και σχετίζονται άμεσα με την μνήμη μας. Με τις εικόνες δηλαδή, που αποκτήσαμε κατά την διάρκεια της μέρας.

Διαβάστε παρακάτω τους λόγους…

• Εάν έχετε κοιμηθεί αρκετά το Σαββατοκύριακο τότε όσο κουραστική και να είναι η Δευτέρα, θα υπάρχει το πρόβλημα της αϋπνίας.

• Όταν έχει πανσέληνο, οι περισσότεροι άνθρωποι ή κοιμούνται πολύ βαθιά ή ελάχιστες ώρες.

• Η θερμοκρασία δωματίου παίζει σημαντικό ρόλο.

• Για να κοιμάστε πιο άνετα, τον χειμώνα μην φοράτε κάλτσες.

• Ο φόβος όταν είναι σκοτεινό το δωμάτιο είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

• Προσοχή στο βραδινό γεύμα, να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται.

• Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, όταν είστε υπερβολικά κουρασμένοι τότε δυσκολεύεστε περισσότερο να κοιμηθείτε.

• Εάν υπάρχει απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο, τότε και ο παραμικρός ήχος θα σας ξυπνήσει.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons