Υποσχόταν θεραπεία του καρκίνου και τους έστειλε…

Στο στόχαστρο των Δικαστικών Αρχών βρίσκεται άνδρας που προσέφερε εναλλακτική θεραπεία για τη θεραπεία του καρκίνου.

Ο λόγος για τον επικεφαλής του κέντρου στην πόλη Μπρίγκεν της Δυτικής Γερμανίας Κλάους Ρ. η πρακτική του οποίου είναι αντικείμενο έρευνας όταν τρεις από τους ασθενείς του πέθαναν ο ένας μετά τον άλλο μετά τη θεραπεία. Δύο ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς εισαγγελείς ο Κλάους Ρ. που δεν είχε ιατρικές γνώσεις χρησιμοποιούσε πειραματικά φάρμακα για τη θεραπεία καρκινοπαθών Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένα φάρμακο που ονομάζεται 3-Bromopyruvat (3-BP) μία πειραματική ουσία που δεν έχει εγκριθεί για την εν λόγω ασθένεια.

Τρεις από τους ασθενείς – ένας Βέλγος και μία γυναίκα και ένας άνδρας από την Ολλανδία – πέθαναν ο ένας μετά τον άλλο στα τέλη Ιουλίου. Τώρα οι ερευνητές κοιτούν να δουν αν υπάρχει σύνδεση του φαρμάκου με τις πέντε περιπτώσεις ή απλά οι ασθενείς που υπέφεραν από σοβαρά προβλήματα υγείας υπέκυψαν σε αυτά.

Συνολικά 69 άτομα έχουν πεθάνει μετά από θεραπεία από τον Κλάους Ρ, ο οποίος κατά βάση αναλάμβανε περιπτώσεις που δεν είχαν μέλλον.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons