ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ! Μεγαλώστε τα δικά σας δόντια σε 9 εβδομάδες

Τα οδοντικά εμφυτεύματα κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Είναι μια πολύ καλή λύση για να καλύψουμε τα κενά των δοντιών.

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην οδοντιατρική επιστήμη έχει κάνει κάποιες ανακαλύψεις που έχουν δείξει μια απίστευτη εξέλιξη στην τεχνολογία των οδοντικών εμφυτευμάτων. Πηγαίνει, στην πραγματικότητα, ένα βήμα πιο πέρα από τα κλασικά εμφυτεύματα και οδοντοστοιχίες.

Τέτοιες ανακαλύψεις θα προσφέρουν στους ανθρώπους την ευκαιρία να αναπτύξουν νέα και γνήσια δόντια στη στοματική τους κοιλότητα. Ο επικεφαλής της έρευνας, ο Δρ. Jeremy Mao του Πανεπιστημίου Κολούμπια έφτιαξε έναν μηχανισμό που βοηθάει στην ανάπτυξη των δοντιών με τη χρήση DNA.

Η σύγχρονη τεχνολογία σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τα δικά σας δόντια σε μόλις 9 εβδομάδες. Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί και να γίνει αποδεκτή από τον οργανισμό, παρέχοντας του ένα υλικό για να αντικαταστήσει τα κενά δόντια.

Σύμφωνα με τον Δρ Mao, το χαμένο δόντι αντικαθίσταται με τη χρήση βλαστικών κυττάρων από το σώμα σας.

Η διαδικασία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, καθώς βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο και εκκρεμεί η έγκριση από τις ιατρικές αρχές. Έχουν υπάρξει πολλές βελτιώσεις τις τελευταίες δεκαετίες, που υπόσχονται ένα φυσικό και υγιεινό υποκατάστατο για τα ελλείποντα δόντια.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, όλοι μας θα μπορούμε πλέον ν’ αποκτήσουμε ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ’ αυτό.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons