ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ! Ελπίδες για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού δίνει ένας 16χρονος

Ο Κρτίν Νιτχιγιαναντάν από το Σάρει πιστεύει ότι βρήκε τον τρόπο για να αναστρέψει τον τριπλά αρνητικό καρκίνο του μαστού σε μορφή είναι δεκτική σε θεραπεία.

Ο νεαρός που κέρδισε την Επιστημονική Έκθεση της Google το 2015 για τη δημιουργία ενός τεστ που μπορεί να εντοπίσει τα αρχικά σημάδια της ασθένειας εργάζεται πάνω στη θεραπεία στο εργαστήριο του σχολείου του.

Όπως εξηγεί οι περισσότεροι καρκίνοι έχουν αισθητήρια νεύρα που επιτρέπουν στα φάρμακα να δρουν, αλλά στον τριπλό αρνητικά καρκίνο αυτά δεν υπάρχουν.

Ο νεαρός ανακάλυψε την πρωτείνη ID4 η οποία σταματά τα καρκινικά κύτταρα χαμηλής διαφοροποίησης από το να διαφοροποιηθούν, οπότε έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος να μπλοκαριστεί η πρωτεϊνη ID4. «Εγώ βρήκα έναν τρόπο να σωπάσω τα γονίδια που παράγουν την ID4, μετατρέποντας έτσι τον καρκίνο σε μια λιγότερο επικίνδυνη μορφή», λέει. Τώρα ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του θα προκαλέσει το επιστημονικό ενδιαφέρον οδηγώντας σε μεγαλύτερη πρόοδο.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons