Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Novartis Hellas

novartis2.jpg

Η Novartis Hellas επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ηγετική της θέση στον τομέα της εταιρικής φήμης, κατακτώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά δυο κορυφαίες διακρίσεις: Συμπεριλαμβάνεται στην πέμπτη θέση της λίστας Fortune «Most Admired Companies in Greece 2015», καθώς και στην πρώτη θέση της κατάταξης «Diamonds of the Greek Economy 2016».

Η Novartis κατάφερε για μια ακόμα φορά να ενταχθεί στη λίστα Fortune με τις «20 Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες της Ελλάδας», που αποτελεί παγκοσμίως μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις εταιρικής φήμης. Η έρευνα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την KPMG και την ελληνική έκδοση του περιοδικού Fortune.

Οι εταιρείες αξιολογήθηκαν από περισσότερα από 1.450 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων βάσει 9 κριτηρίων που έχει ορίσει το Αμερικανικό Fortune και είναι: η Καινοτομία, η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, η Ποιότητα της Ανώτατης Διοίκησης/Χαρακτηριστικά, η Οικονομική Ευρωστία, η Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, η Ποιότητα των Προσφερόμενων Προϊόντων και των Υπηρεσιών και η Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα.

Η Novartis Hellas κατέκτησε, επίσης, την πρώτη θέση ως η κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, βάσει των εξαιρετικών οικονομικών της αποτελεσμάτων στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2016», που διοργανώθηκε από την Active Business Publishing. Πρόκειται για μία από τις πλέον αναγνωρισμένες διοργανώσεις επιχειρηματικής αριστείας που έχει ως στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας.

novartis2.jpgΗ κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, Head of Communications της Novartis Hellas, παραλαμβάνει το βραβείο «Diamonds of the Greek Economy 2016»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Novartis Ηellas, κ. Riccardo Canevari, δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις επιβεβαιώνουν την ηγετική μας θέση και αποτελούν δέσμευση και έμπνευση  να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον καινοτομίας για τους ασθενείς, την κοινωνία και τη Novartis».

novartis1.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons