Ολοκληρωμένα Προγράμματα πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας από την NN Hellas

nn-people.jpg

Η NN Hellas παρουσιάζει τα νέα, ολοκληρωμένα προγράμματα πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας, NN Orange First Care, τα οποία προσφέρουν πρόσβαση σε σύγχρονες και αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασφαλιστούν οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, καθώς και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να ασφαλίσουν το προσωπικό τους.

Βασικό χαρακτηριστικό των Προγραμμάτων NN Orange First Care είναι η δυνατότητα επιλογής από τον ασφαλιζόμενο ενός από τα δύο μεγαλύτερα Δίκτυα Διαγνωστικών Κέντρων, της Βιοϊατρικής και της Euromedica, τα οποία διακρίνονται τόσο για τις μονάδες υπηρεσιών υγείας που διαθέτουν, όσο και για το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής γνώσης που παρέχουν στους τομείς της πρόληψης και της διάγνωσης.

Τα πρoγράμματα NN Orange First Care διατίθενται αποκλειστικά από τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της NN Hellas, οι οποίοι διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, προσφέροντας αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες και άρτια ενημέρωση στους πελάτες τους.

H κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνουσα Σύμβουλος NN Hellas, σχολίασε σχετικά: «Mε τα προγράμματα NN Orange First Care η ΝΝ Ηellas προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για την πρόληψη και την προστασία της υγείας όλης της οικογένειας.  Φιλοδοξούμε να είμαστε ένας ισχυρός και αξιόπιστος σύμμαχος στην προσπάθεια των ασφαλισμένων μας να διατηρήσουν την υγεία και την ευζωία τους. Επιπρόσθετα, παραμένουμε πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας να σχεδιάζουμε προϊόντα, τα οποία προσφέρουν, σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας κορυφαίας ποιότητας σε προσιτές τιμές.»

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons