Πολάκης: Λείπει μία γάζα από τα νοσοκομεία και το μεγαλοποιούν

2529229.jpg

Νέα επίθεση στα «βοθροκάναλα», όπως είπε, «της διαπλοκής» εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας αυτή τη φορά σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη, κατηγορώντας τα κανάλια ότι παρουσιάζουν λανθασμένη εικόνα της κατάστασης στον τομέα της υγείας.

«Από εδώ και πέρα κυβερνάμε». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την τοποθέτησή του και μιλώντας για τον εκλογικό τόνισε ότι «προχωράμε σε αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, φέρνουμε την απλή και άδολη αναλογική, ξεκινάμε την κουβέντα για την συνταγματική αναθεώρηση, τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Πολάκης επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να ελέγχει την ενημέρωση. «Ο διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός. Όποιος πληρώσει περισσότερα θα πάρει την άδεια και με τις υπόλοιπες προϋποθέσεις, εργασιακά, κλπ.. Θέλει κάποιος να κάνει κριτική στην κυβέρνηση; Εμείς λέμε «βεβαίως», αλλά θα πληρώσει (για την άδεια)» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν λείπει μια γάζα από κάποιο νοσοκομείο, μεγαλοποιούν το γεγονός και αποσιωπούν το ότι το σύστημα Υγείας έχει στελεχωθεί με 1.200 επικουρικούς, 380 από παλαιότερες προκηρύξεις, έχουν εγκριθεί πιστώσεις για άλλους 280 από παλαιότερες προκηρύξεις, τον τελευταίο μήνα έχουν προκηρυχθεί 760 θέσεις μόνιμων γιατρών, αρχίζουν και έρχονται οι 985 του Νοεμβρίου, ενώ αρχίζουν και υπογράφονται τα απαραίτητα για την στελέχωση 100 κρεβατιών μονάδων εντατικής θεραπείας», σημείωσε επίσης ο κ. Πολάκης.

«Ξαναστήνουμε το δημόσιο σύστημα Υγείας στα πόδια του, ενώ θα πάμε και σε μόνιμη εφαρμογή της πρωτοβάθμιας περίθαλψης» τόνισε.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons