Δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο διαβεβαιώνει το Υπουργείο Υγείας

igeias-656x410.jpg

Τη σαφή διαβεβαίωση ότι ουδέποτε ήταν, είναι ή θα είναι στη βούληση και στον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας η παύση ή η αναστολή, έστω και προσωρινή, της λειτουργίας οποιουδήποτε νοσοκομείου της χώρας, έδωσε σήμερα η πολιτική ηγεσία.

«Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης η στήριξη και η αναβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με σκοπό όλοι να απολαμβάνουν υπηρεσίες Υγείας υψηλού επιπέδου και οι εργαζόμενοι να δίνουν τον αγώνα τους σε ένα αξιοπρεπές εργασιακό περιβάλλον», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, η ηγεσία του υπουργείου διαβεβαιώνει τους πολίτες του νομού Ηλείας ότι δεν πρόκειται να αναστείλει τη λειτουργία του. Αντίθετα, σημειώνει ότι «μετά από πέντε χρόνια αποδυνάμωσης των νοσοκομείων από στελεχιακό δυναμικό, σήμερα το υπουργείο Υγείας υλοποιεί τις δεσμεύσεις του για ενίσχυση της στελέχωσης των Δημόσιων Δομών Υγείας».

Όπως αναφέρει, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας ενισχύεται με μία θέση επικουρικού χειρουργού, η οποία έχει ήδη καλυφθεί, δύο θέσεις μόνιμων γιατρών-παθολόγων ΕΣΥ, οι οποίες έχουν ήδη εγκριθεί και θα προκηρυχθούν άμεσα, μία θέση επικουρικού αναισθησιολόγου, η οποία έχει ήδη ανοίξει από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια (6η ΥΠΕ) και σύντομα θα καλυφθεί, μία θέση φαρμακοποιού, δύο θέσεις ΤΕ ραδιολογίας-ακτινολογίας, μία θέση τεχνικού ΔΕ με ειδικότητα εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου, ενώ βρίσκονται στο στάδιο του διορισμού, μία θέση διοικητικού ΤΕ, μία θέση υδραυλικού ΥΕ, μία θέση βοηθού Υγειονομικού Προσωπικού ΥΕ, οι οποίες είναι θέσεις επικουρικού προσωπικού και η διαδικασία κάλυψής τους βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής από την 6η ΥΠΕ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons