Χάνει το δέρμα της όπως τα φίδια και βρήκε τη λύση στο σολάριουμ

skin3-4-735x4591.jpg

Στην ηλικία των 13 ετών, η 20χρονη σήμερα Chloe Muir από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμφάνισε ψωρίαση.

Η κατάσταση αυτή η οποία την αφήνει με εξαιρετική φαγούρα και ευερέθιστο δέρμα, την ανάγκασε να στραφεί στο τεχνητό μαύρισμα στη λάμπα του σολάριουμ με την ελπίδα να ανακουφίσει τον πόνο της, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

«Ζούσα με συνεχή πόνο για 7 συνεχόμενα χρόνια και σε κάποια σημεία είναι αφόρητο. Τα κόκκινα μπαλώματα φαγούρας είναι σε όλο μου σώμα και είναι φριχτό», λέει η ίδια. Επιπλέον, μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά η φοιτήτρια επιμένει ότι η μέθοδος του αυτόματου μαυρίσματος είναι το μόνο πράγμα που τη βοηθά, μετά από όλες τις άλλες θεραπείες που έχει δοκιμάσει και έχουν αποτύχει.

«Το δέρμα μου πέφτει κυριολεκτικά σαν του φιδιού», αναφέρει η 20χρονη και προσθέτει: «Συνεχώς ξεφλουδίζω που σημαίνει ότι πρέπει να μένω μέσα στο δωμάτιό μου». Χρησιμοποιεί τώρα το σολάριουμ έως και για μία ώρα την εβδομάδα και έχει εμφανώς καλύτερο δέρμα.

«Έχω δοκιμάσει τόσες πολλές διαφορετικές μορφές θεραπείας κατά τη διάρκεια των ετών, στεροειδή, ενέσεις, κρέμες, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε πραγματικά. Το μόνο πράγμα που βοήθησε ήταν η έντονη θεραπεία από το υπεριώδες φως στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς έκαψε πραγματικά άσχημα το δέρμα μου γι’ αυτό έπρεπε να σταματήσω. Όταν όμως άρχισα να χρησιμοποιώ τακτικά τις συγκεκριμένες λάμπες, δεν μπορούσα να πιστέψω τα αποτελέσματα», αναφέρει και τονίζει ότι γνωρίζει πόσο κακό μπορεί να κάνει σε άλλους το σολάριουμ, αλλά στην ίδια λειτουργεί και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. «Μακάρι να μην χρειαζόταν να το χρησιμοποιήσω αλλά νιώθω φριχτά», καταλήγει.

skin2.jpgskin3.jpgskin4.jpgskin5.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons