Επιστημονική ημερίδα για καρκίνο της κεφαλής και τραχήλου

cancer.medium.jpg

Ενημερωτική και επιστημονική ημερίδα, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου της κεφαλής και τραχήλου», διοργανώνεται την επόμενη Παρασκευή, 15 Ιουλίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν η «Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής» και η «Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου».

Σε ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι «το καρκίνωμα της περιοχής κεφαλής και τραχήλου αποτελεί την κυριότερη αιτία θανάτου σε πολλά μέρη του κόσμου. Ετησίως, σε παγκόσμιο επίπεδο, καταγράφονται πάνω από 500.000 περιστατικά και περισσότεροι από 200.000 θάνατοι, κυρίως ατόμων που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία. Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό της θνησιμότητας και νοσηρότητας είναι δυνατόν να προληφθεί».

Ο καθηγητής στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής, Νικόλαος Παπαδογεωργάκης, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της ημερίδας σημειώνει: «Δεδομένου ότι η θεραπευτική ενασχόληση με τον ογκολογικό ασθενή κεφαλής και τραχήλου καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της κλινικής μας καθημερινότητας, ανταποκριθήκαμε με προθυμία στη διεθνή πρόσκληση για την διοργάνωση ημερίδας κατά του καρκίνου της εν λόγω περιοχής. Μέσω αυτής της ημερίδας, επιθυμούμε, όχι μόνο να δώσουμε το δικό μας στίγμα, αλλά και να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης των συναδέλφων ιατρών και οδοντιάτρων για τον καρκίνο της κεφαλής και τραχήλου»


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons