Ο ιδρώτας και η οσμή του δεν… κρύβονται

miradry.jpg

Όλοι ιδρώνουμε, αλλά για 220 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο η εφίδρωση είναι κάτι περισσότερο από αυτό που συμβαίνει όταν απλά κάνει ζέστη.

Είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, που τους επηρεάζει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά και αυτό χάρη σε μια χρόνια κατάσταση που ονομάζεται υπεριδρωσία.

Αν επιχειρήσουμε να εστιάσουμε το πρόβλημα αυτό σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος, στις μασχάλες, τότε είναι αδύνατο να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τα «δαχτυλίδια» του ιδρώτα, που αποτυπώνονται σε καθημερινή βάση στις μασχάλες τουλάχιστον 44 εκατομμυρίων ανθρώπων, που πάσχουν από μασχαλιαία υπεριδρωσία!

Για να αντιμετωπίσουν την εφίδρωση στις μασχάλες, πολλοί καταφεύγουν σε διάφορους τρόπους, όπως είναι τα αντιιδρωτικά, η λήψη αντιχολινεργικών φαρμάκων, διάφοροι μέθοδοι με LASER, RF και το botox. Ωστόσο, όλα αυτά δίνουν στο πρόβλημα προσωρινή λύση, πολλές φορές με μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το botox, για παράδειγμα, είναι μια ενέσιμη θεραπεία που πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 4 μήνες και δεν επιδρά καθόλου στην κακοσμία που προκαλεί συχνά ο ιδρώτας στις μασχάλες.

masxalh7.jpg

Τώρα, φανταστείτε τη χαρά που μπορεί να νιώσουν τα εκατομμύρια αυτών των ανθρώπων, όταν μάθουν πως υπάρχει μία μη-επεμβατική θεραπεία, που μπορεί να τους απαλλάξει οριστικά από τον ιδρώτα και την κακοσμία στις μασχάλες τους!

Μάλιστα, θα ενθουσιαστούν όταν πληροφορηθούν πως την ασφάλεια που τους παρέχει η θεραπεία αυτή, την εγγυάται ο αμερικανικός οργανισμός FDA με την έγκριση – την μοναδική που έχει δώσει σε μη-επεμβατική θεραπεία κατά της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας και βρωμιδρωσίας – της αυστηρής επιτροπής του, φαρμάκων και συσκευών. Η θεραπεία λέγεται miraDry και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα δερματολογικά ιατρεία IQ Dermatology Care.

Η θεραπεία εκτελείται μέσω της ειδικά σχεδιασμένης συσκευής miraDry, η οποία χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων, για να μπορεί με αποτελεσματικότητα να εξαλείψει οριστικά τους ιδρωτοποιούς αδένες στη μασχάλη και να προσφέρει μόνιμη μείωση της εφίδρωσης και της κακοσμίας.

Η τεχνολογία της είναι απόλυτα ασφαλής και αυτό αποδεικνύεται στο ότι η ενέργεια εκπέμπεται σε μήκη κύματος ακριβώς ανάμεσα σε εκείνα που εκπέμπουν οι αποδεδειγμένα ασφαλείς συσκευές LASER και RF, οι οποίες εφαρμόζονται επίσης στην ιατρική.

Η θεραπεία miraDry ολοκληρώνεται σε 1 μόνο συνεδρία και διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής στις μασχάλες. Για πλήρη άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας προηγείται ανώδυνη τοπική αναισθησία.

Στη συνέχεια η συσκευή χειρός miraDry τοποθετείται απαλά στη μασχάλη και κινείται διαδοχικά, κατά τμήματα, σε όλη την περιοχή της. Ταυτόχρονα, το cooling system της συσκευής δροσίζει την περιοχή για την απόλυτη ασφάλεια του δέρματος.

masxalh3.jpg

Μετά το τέλος της θεραπείας, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα, ακόμη και αν βρεθεί σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών ή αν επιλέξει να κάνει διακοπές σε μια περιοχή με έντονη ζέστη και υγρασία.

Η διαφορά της κατάστασης εφίδρωσης στις μασχάλες πριν και μετά την θεραπεία miraDry είναι θεαματική. Ούτε σημάδια ιδρώτα επάνω στα ρούχα ούτε άσχημη μυρωδιά! Μετά από δεκάδες δημοσιευμένες επιστημονικές και κλινικές μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι η μείωση ιδρώτα και κακοσμίας ξεπερνά το 82%, η ικανοποίηση των ατόμων, που λαμβάνουν την θεραπεία, υπερβαίνει το 94% ενώ σε πολλές περιπτώσεις φτάνει το 100%!

Προφανώς λόγω της τεχνολογίας, η θεραπεία miraDry είναι πολύ δημοφιλής στις νεότερες γενιές, αλλά και σε πολλές γυναίκες και άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, είτε γιατί η υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες επηρεάζει τη δουλειά τους είτε γιατί τους αποτρέπει από το να συμμετέχουν σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, ακόμη επειδή θέλουν να δείχνουν πάντα καθαροί και να μη χάνουν ποτέ την αυτοπεποίθησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.tzermias.gr.

masxalh9.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons