Ο ρόλος της ηλικίας του άνδρα στην αποβολή του εμβρύου

dfsdfsf.jpg

Είναι γνωστό ότι η ηλικία της γυναίκας θεωρείται, με βάση επιστημονικές έρευνες, ως ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, πρόσφατα μια νέα μελέτη Γάλλων επιστημόνων προσέθεσε στα κριτήρια και την ηλικία των ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν σε δείγμα 5.000 εγκύων στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, παρατήρησαν τη σχέση που έχει ο κίνδυνος για μία αποβολή, όχι μόνο με την ηλικία της γυναίκας αλλά και με την ηλικία του άνδρα. Ο κίνδυνος δηλαδή για μία αποβολή αυξανόταν όταν ο άνδρας ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία. Το δείγμα των ανδρών που εξετάστηκαν στην έρευνα ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 50 ετών. Όσον αφορά την ηλικία των γυναικών οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι έγκυες που ήταν σε ηλικία 40 ετών είχαν 3 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να χάσουν το παιδί από τις 25χρονες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons