Οι άνδρες υποτιμούν τη λίμπιντο της συντρόφου τους

8ccd2d7570b15b2ea0e7b68469e23e76_L.jpg

Οι γυναίκες επιθυμούν πολύ πιο συχνά να έχουν σεξουαλικές επαφές με τους συντρόφους τους αλλά εκείνοι δεν το συνειδητοποιούν υποστηρίζει νέα έρευνα.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο του Καναδά διεξήγαγαν τρεις διαφορετικές έρευνες σε 229 ζευγάρια ηλικίας 18-68 ετών με μέσο όρο διάρκειας του γάμου ή της σχέσης τους τα έξι χρόνια και τα οποία δήλωσαν ότι είχαν επαφές κατά μέσο όρο μια ή δύο φορές την εβδομάδα.Η διαπίστωση στην οποία κατέληξαν οι ερευνητές είναι ότι οι άνδρες τείνουν να μην κάνουν το πρώτο βήμα στην κρεβατοκάμαρα, φοβούμενοι την απόρριψη και την απογοήτευση που θα νιώσουν.

Υποθέτοντας ότι η σύντροφός τους δεν ενδιαφέρεται, οι άνδρες δεν ενεργούν και έτσι αποφεύγουν την απογοήτευση, αλλά σύμφωνα με τα ευρήματα των ψυχολόγων οι γυναίκες έχουν πολύ συχνότερα υψηλή λίμπιντο, χωρίς ωστόσο να παίρνουν την πρωτοβουλία. Με αυτό τον τρόποι – με την έλλειψη τόλμης του άνδρα από την μία πλευρά και την έλλειψη πρωτοβουλίας της γυναίκας από την άλλη – χάνεται η ευκαιρία για την ερωτική επαφή, παρότι υπάρχει επιθυμία!

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην Journal of Personality and Social Psychology.

Πηγή: vita.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons