Διώξτε τα έντομα, όχι το καλοκαίρι

kounoupi_1.medium.jpg

Στη χώρα της ηλιοφάνειας και του καλοκαιριού, είναι ανάγκη να αισθανόμαστε όμορφα, να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα τις διακοπές και τις οικογενειακές μας στιγμές. Χωρίς έντομα. Χωρίς κουνούπια. Χωρίς σκνίπες. Χωρίς ερεθισμούς.

Γι’ αυτό η ελληνική εταιρεία MEDISEI  δημιούργησε την ειδική σειρά Summerline, ιδανική για την εντομοαπωθητική προστασία.

Αναζητήστε στα φαρμακεία, τη συσκευασία Summerline, «προστασία για όλη την οικογένεια», που περιλαμβάνει την εντομοαπωθητική λοσιόν με δώρο το καταπραϋντικό gel για μετά το τσίμπημα.

H λοσιόν εντομοαπώθησης Summerline σε spray με πανθενόλη παρέχει αποτελεσματική προστασία, τόσο από κοινά κουνούπια και σκνίπες, όσο και από το κουνούπι τίγρης. Είναι κατάλληλη για ενήλικες καθώς και για παιδιά άνω του ενός έτους. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα.

Το καταπραυντικό gel Summerline για μετά το τσίμπημα, ανακουφίζει γρήγορα το ερεθισμένο δέρμα, καθώς περιέχει πρόπολη, πανθενόλη, αλλαντοίνη καθώς και αιθέριο έλαιο μέντας. Είναι κατάλληλο για τσιμπήματα από κουνούπια ή έντομα ή μετά από επαφή από μέδουσες, τσουκνίδες ή άλλους ερεθιστικούς παράγοντες.

Τη συσκευασία Summerline «προστασία για όλη την οικογένεια» θα τη βρείτε μόνο στα φαρμακεία, με προτεινόμενη λιανή τιμή: 11 ευρώ.

Η σειρά είναι μια δημιουργία της Ελληνικής εταιρείας Medisei, που από το 1998 με ήθος και συνέπεια, δημιουργεί  και εισάγει πετυχημένα, παραφαρμακευτικά προϊόντα.

www.medisei.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons