Κορίτσια δίνουν τη μάχη με τη νευρική ανορεξία σε θεραπευτήριο

16061020321.jpg

Τη ζωή των κοριτσιών σε μια θεραπευτική εγκατάσταση, στη μέση της πολωνικής υπαίθρου, καταγράφει η φωτογράφος Marie Hald.

Μέσα στο Drzewo Zycia ή αλλιώς «Δέντρο της Ζωής», πλήθος νεαρών γυναικών δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στην ανορεξία ή -όπως την αποκαλούν οι ίδιες- την «Ana».

Μπορεί πάντως ο χώρος να θυμίζει κατασκήνωση, «αλλά όλες εδώ υποφέρουν και συχνά η ατμόσφαιρα είναι συχνά βαριά», λέει η Hald η οποία έγινε δεκτή με ανοιχτές αγκάλες τόσο από τους υπεύθυνους της μονάδας, όσο και από τα κορίτσια, όταν θέλησε να φωτογραφήσει τις ίδιες και τις εγκαταστάσεις. Η εμπειρία της, την οδήγησε στη δημιουργία του πρότζεκτ «The Girls from Malawa», από το όνομα του χωριού Malawa, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση.

Σύμφωνα με το CNN, κάθε ημέρα περιλαμβάνει έξι γεύματα και μεμονωμένες ή ομαδικές συνεδρίες. «Όλοι είναι τόσο ευγενικοί. Μετά από μια μισή ημέρα, άρχισα να ζω μαζί με τα κορίτσια και να κάνω ό,τι και εκείνα», λέει η φωτογράφος. Μετά από κάθε μεγάλο γεύμα, όλοι πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι για μια επιπλέον ώρα, για τη διαδικασία της πέψης, «προκειμένου καμία από τις κοπέλες να μην επιχειρήσει να κάνει εμετό…» disorder1.jpgdisorder2.jpgdisorder3.jpgdisorder4.jpgdisorder5.jpgdisorder6.jpgdisorder7.jpgdisorder8.jpgdisorder9.jpgdisorder10.jpgdisorder11.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons