Δύο μέρες δωρεάν εξετάσεις στο «Ερρίκος Ντυνάν»

giatros-656x410.jpg

Δωρεάν εξετάσεις στις 23 και 24 Ιουνίου προσφέρει το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Κατόπιν ραντεβού οι ασθενείς θα μπορούν να εξετάζονται από τους γιατρούς των αγγειοχειρουργικών τμημάτων και να κάνουν Triplex κάτω άκρων (φλεβών και αρτηριών), εφόσον κρίνεται απαραίτητο, με χρήση ΕΟΠΥΥ και απορρόφηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου.

Για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210.6972315 (από 8:30 έως 15:30 κατά τις εργάσιμες ημέρες) ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση καθ’ όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καλοκαίρι και η ζέστη μπορούν να εξελιχθούν σε ύπουλο εχθρό για τα πόδια και να οξύνουν τα προβλήματα κυρίως των φλεβικών, αλλά και των αρτηριακών παθήσεων. Οι υψηλές θερμοκρασίες εγκυμονούν σημαντικούς κινδύνους όταν συνδυάζονται με προβλήματα κυκλοφορίας, καθώς επιδεινώνουν μια ήδη προβληματική κατάσταση στις φλέβες των κάτω άκρων, την οποία αντιμετωπίζουν -σύμφωνα με πρόσφατες καταγραφές- περίπου το 30% των γυναικών και το 15% των ανδρών.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκαλέσει αίσθημα βάρους στα πόδια που μπορεί να συνοδεύεται από οίδημα (πρήξιμο) ειδικά στους αστραγάλους, επιδείνωση των κιρσών, νυχτερινές κράμπες, ακόμη και φλεβική θρόμβωση.

Παράλληλα, η αφυδάτωση του οργανισμού, λόγω της υπερβολικής ζέστης και της μεγαλύτερης έκθεσης στον ήλιο, μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές και στο αρτηριακό δίκτυο, ιδίως εάν υπάρχουν στενωμένες αρτηρίες.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons