Πώς να αντιμετωπίσετε τη δυσκοιλιότητα στις διακοπές

uc_constipation_and_bloating.medium.jpg

Έχετε πακετάρει στην βαλίτσα το αντηλιακό, τις σαγιονάρες και το αγαπημένο σας μαγιό, αλλά αυτό που θα θέλατε να πάρετε μαζί σας – περισσότερο απ’ όλα – είναι το ιδιωτικό σας μπάνιο. Μήπως επειδή όταν βρίσκεστε διακοπές, έρχεστε αντιμέτωποι με την δυσκοιλιότητα;

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα δυσκοιλιότητας όταν αλλάζουν περιβάλλον. Η διακοπή της καθημερινής ρουτίνας, το ταξίδι, το άγχος ή μια αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φούσκωμα και τυμπανισμό. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη δυσκοιλιότητα στις διακοπές και το μοναδικό πράγμα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε είναι για το τι ώρα να κατευθυνθείτε προς την παραλία.

Ακολουθήστε σωστή διατροφή

Οι διακοπές ναι μεν είναι ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας, αλλά προσπαθήστε να ακολουθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο την κανονική σας διατροφή. Φροντίστε να καταναλώνετε σε αφθονία φυτικές ίνες, φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Αν ανησυχείτε ότι δεν θα βρείτε τα συγκεκριμένα προϊόντα στον προορισμό σας, τότε πάρτε τα από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons