Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο στις Συκιές

giatros-656x410.jpg

Το φθινόπωρο του 2017 εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει το Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο που θεμελιώθηκε στον δήμο Νεάπολης-Συκεών και θα εξυπηρετεί τους πολίτες δωρεάν.

Το οκταώροφο Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο των 2.500 τμ, που θα δημιουργηθεί στην οδό Επταπυργίου στις Συκιές, είναι προϋπολογισμού άνω των 5,3 εκατ. ευρώ, ενώ πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ θα απαιτηθεί, επιπλέον, για την προμήθεια του απαραίτητου υπερσύγχρονου εξοπλισμού. Όταν ολοκληρωθεί θα στεγάζει ιατρικές υπηρεσίες, εργαστήρια, κοινωνικές υπηρεσίες, το Β’ ΚΑΠΗ του δήμου, το Γ’ ΚΗΦΗ Συκεών, το «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ θα έχει γραφεία, αμφιθέατρο εκδηλώσεων και χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, επεσήμανε ότι το έργο χρηματοδοτείται 100% από το δημοτικό ταμείο, ενώ η μελετητική δουλειά που προηγήθηκε έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.

«Με το έργο αυτό, θα εξυπηρετούμε τους πολίτες δωρεάν, επιφέροντας έτσι και μία εξυγίανση στο σύστημα -που η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο καθαρό- στη σχέση του ασθενούς με τα ιδιωτικά κέντρα υγείας. Το κάνουμε ήδη στα δημοτικά ιατρεία μας, όπου οι ηλικιωμένοι εξυπηρετούνται χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία και δωρεάν. Με το Δημοτικό Ιατρικό Κέντρο το επεκτείνουμε και σε όλους τους πολίτες κάθε ηλικίας» σημείωσε ο κ. Δανιηλίδης.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons