Πιθανή αναθεώρηση των συστάσεων για τους Ολυμπιακούς λόγω Ζίκα

2016-02-13T133353Z_648458118_GF100003069

Η Επιτροπή Εκτάκτων Καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) για τον ιό Ζίκα θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να αναθεωρήσει τις συστάσεις της περιλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του WHO.

Οι ανεξάρτητοι ειδικοί, που συνεδρίασαν για τελευταία φορά στις 8 Μαρτίου, θα «δουν τα στοιχεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατά πάσα πιθανότητα θα αναθεωρήσουν την ταξιδιωτική καθοδήγηση για το θέμα αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του WHO, Κρίστιαν Λιντμάιερ, σε συνέντευξη Τύπου. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι επιστήμονες λένε στην υπηρεσία υγείας των Ηνωμένων Εθνών πως ο κίνδυνος παγκόσμιας εξάπλωσης του μεταδιδόμενου από τα κουνούπια ιού δεν είναι «σημαντικά υψηλότερος» λόγω των Αγώνων που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, πρόσθεσε ο Λιντμάιερ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons