Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου

askoi.medium.jpg

«Το νερό αίμα δεν γίνεται – 450 ml αίμα μπορούν να σώσουν έως και τρεις συνανθρώπους σου». Με αυτό το σύνθημα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη θα πραγματοποιηθεί στις 14η Ιουνίου δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της δράσης οι υπηρεσίες αιμοδοσίας των νοσοκομείων «Ιπποκράτειο» και «Γ. Παπανικολάου» θα παρέχουν ενημέρωση στο κοινό την Τρίτη 14/6 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους (συμβολή με οδό Βασιλέως Ηρακλείου). Επιπροσθέτως, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία του ΑΝΘ «Θεαγένειο», μέσω της Κινητής Μονάδας του ΠΓΝΘ «ΑΧΕΠΑ» (συμβολή με οδό Μητροπόλεως).

Πρόκειται για μία διοργάνωση της διοίκησης του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου»- ΨΝΘ, Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων.

Η δράση έχει τεθεί υπό την αρωγή και στήριξη του υπουργείου Υγείας και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Θεσσαλονίκης, της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons