Οχτώ tips για να χάσετε εύκολα τα κιλά των διακοπών

diet.medium.jpg

Αισθάνεστε ενοχές για την υπερκατανάλωση φαγητού των τελευταίων ημερών; Μην απελπίζεστε! Το μυστικό είναι να δράσετε αμέσως και να μην επιτρέψετε στα 2 – 3 κιλάκια των εορτών να γίνουν 4 – 6.

Με άλλα λόγια πάρτε τα μέτρα σας, χάστε τα περιττά κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση!

Πίνετε άφθονο νερό
Οι άνθρωποι συχνά μπερδεύουν τη δίψα με την πείνα και καταναλώνουν φαγητό αντί να πιουν νερό. Σε κάθε περίπτωση το νερό βοηθά επίσης να αισθάνεστε πλήρης. Μερικοί διαιτολόγοι προτείνουν να πίνετε νερό (ή παγωμένο τσάι) λίγο πριν το κυριώς γεύμα. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια μελέτη έδειξε ότι άτομα που πίνουν οκτώ έως 12 ποτήρια νερό την ημέρα καίνε περισσότερο λίπος από ό, τι εκείνοι που πίνουν μόνο τέσσερα. Φροντίστε λοιπόν να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκάλι νερό και να το γεμίζετε κάθε φορά που τελειώνει. Όχι μόνο σας βοηθά στην απώλεια βάρους αλλά θα σας κρατήσει υγιείς όλο τον χρόνο.

Προτιμήστε τα υγιεινά τρόφιμα για σνακ
Όταν κατά τη διάρκεια της ημέρας έχετε την επιθυμία να τσιμπήσετε κάτι προτιμήστε τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχες πηγές πρωτεΐνης.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr…


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons