Προσφορά για δωρεάν ασφάλιση παιδιών από την NN

family.medium.jpg

Μέσω του NN Direct Health η ΝΝ Hellas παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει ποιοτικές, καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική οικογένεια, συμβάλλοντας παράλληλα στον περιορισμό των δαπανών και οικονομικών υποχρεώσεων. Με απλές και γρήγορες διαδικασίες μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας τους, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Από την έναρξη διάθεσης του ΝΝ Direct Health η ΝΝ αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, καθώς έως τώρα για όλες τις οικογένειες που απέκτησαν το πρόγραμμα για το σύνολο των μελών τους, η εταιρία ανέλαβε τα έξοδα ασφάλισης των παιδιών. Με τη δωρεάν ασφάλιση των ανηλίκων παιδιών για ένα έτος, η ΝΝ παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας σε όλους, επιτυγχάνοντας σημαντική ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της μοναδικής προσφοράς του ΝΝ Direct Health, μία οικογένεια που επιθυμεί να εξασφαλίσει τα μέλη της εξοικονομεί τουλάχιστον 200 ευρώ για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης.

Με στόχο να επωφεληθούν περισσότερες οικογένειες από τις παροχές του NN Direct Health, η προσφορά αυτή παρατείνεται πλέον για ένα ακόμη μήνα, μέχρι τέλος Μαΐου 2016.  Όλοι όσοι επιλέξουν να ασφαλιστούν έως 31.05.2016 θα απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσουν τη δωρεάν ασφάλιση όλων των ανήλικων παιδιών τους από την ΝΝ με διάρκεια για ένα ολόκληρο έτος. Γιατί στην ΝΝ Ηellas το να στηρίζεις την ελληνική οικογένεια έχει σημασία!

 


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons