H Bayer Ελλάς στηρίζει για 4η χρονιά την Ομάδα Αιγαίου

JIM_1525.jpg

Η Bayer Ελλάς για 4η συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου, υποστηρίζοντας τον 22ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους ο οποίος ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016. Για μια ακόμη φορά, μέσω της υποστήριξης αυτής, η Bayer Ελλάς αποδεικνύει ότι συνεχίζει με συνέπεια να κάνει πράξη τη δέσμευσή της και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων πολιτών και να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η Ομάδα διένυσε πάνω από 530 ναυτικά μίλια με 10 προορισμούς: Θύμαινα, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Σύμη, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Ίος, Ηρακλειά, Κουφονήσι,  στα οποία διενεργήθηκαν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων. Παράλληλα, κατά τον Διάπλου παραδόθηκε εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, ενώ ολοκληρώθηκαν και σημαντικά έργα υποδομής.

Η Bayer Ελλάς πιστή πάντα στην αποστολή της «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» με την υποστήριξη στην Ομάδα Αιγαίου εστιάζει και αυτή τη φορά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών που έχουν μεγάλη ανάγκη σε θέματα υγείας και υποδομών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία σε συνεργασία με την ομάδα Αιγαίου προχώρησαν σε δωρεά ενός κλειστού βαν, στην κοινότητα του Κουφονησίου, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς ατόμων, κυρίως υπερηλίκων και σε εξαιρετικές περιπτώσεις ασθενών και τραυματιών. Μια τέτοιου είδους δωρεά αποτελεί μέγιστης σημασίας υποστήριξη για την τοπική κοινότητα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στο κομμάτι της μεταφοράς ατόμων τα οποία είχαν πραγματικά ανάγκη.

JIM_1502.jpgΑπό αριστερά- Αντώνης Κωβαίος, πρόεδρος της κοινότητας Κουφονησίων, Απόστολος Μπιλίρης, πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου, Σόνια Μουσαβερέ, διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς κυρία Σόνια Μουσαβερέ, τόνισε σχετικά: «Είναι τιμή μας για μια ακόμη χρονιά που βρισκόμαστε εδώ, μαζί με την Ομάδα Αιγαίου και είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας στα μικρά νησιά που το έχουν ανάγκη. Η φιλοσοφία της Bayer Ελλάς επικεντρώνεται στον άνθρωπο κι έτσι στο πλαίσιο της εταιρικής μας υπευθυνότητας φροντίζουμε πάντα να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην άμβλυνση σημαντικών προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και στη δημιουργία καλύτερης ποιότητας ζωής για τους συμπολίτες μας. Είμαστε και θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες της εταιρίας μας και θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ενέργειες οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας της ζωής των Ελλήνων, όπως άλλωστε κάνουμε με συνέπεια τα τελευταία 60 χρόνια στην Ελλάδα.».

Από την πλευρά της Ομάδας Αιγαίου, ο Κυριάκος Σταθάκης, Μέλος της Ομάδας, συμπλήρωσε: «Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Bayer Ελλάς βρίσκεται αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια προκειμένου να βρεθούμε κοντά στους ακρίτες μας. Με τη Bayer Ελλάς εκείνο το οποίο μοιραζόμαστε είναι ένα κοινό όραμα. Το κοινό μας όραμα είναι να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη ζωή στα μικρά και ακριτικά νησιά με χορηγίες, έργα υποδομής και ιατρικές εξετάσεις και γι’ αυτόν τον λόγο την ευχαριστούμε πολύ».

JIM_2530.jpgΤο όχημα, δωρεά της Bayer Ελλάς και της Ομάδας Αιγαίου στην κοινότητα του ΚουφονησίουBayer: Επιστήμη για μία Καλύτερη Ζωή

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2015, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 117.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 46,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,6 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε 4,3 δισ. ευρώ. Στα αποτελέσματα αυτά συμπεριλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία του Τομέα Πολυμερών, ο οποίος εισήλθε στο χρηματιστήριο στις 6 Οκτωβρίου 2015, ως ανεξάρτητη εταιρεία με την επωνυμία Covestro. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Σχετικά με την Ομάδα Αιγαίου

H Ομάδα Αιγαίου συστάθηκε το 1995 από μία ομάδα ανθρώπων ευαισθητοποιημένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ακριτικών και μικρών νησιών του Αιγαίου πελάγους. Στόχος της Ομάδας Αιγαίου είναι η ανακούφιση, στήριξη και ενίσχυση των ακριτικών και μικρών νησιών του Αιγαίου πελάγους. Η Ομάδα με περισσότερα από 10 φουσκωτά, ένα εξειδικευμένο πλωτό ασθενοφόρο σκάφος και με πολλές δεκάδες εθελοντές εκ των οποίων περισσότεροι από 40 ιατροί, 20 και πλέον ειδικοτήτων, έχει καλύψει πάνω από 20.000 ναυτικά μίλια κι έχει επισκεφθεί τα περισσότερα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Το ιατρικό τμήμα της ομάδας μας έχει πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις σε περισσότερους από 22.000 κατοίκους και πάνω από 6.500 από αυτούς έχουν υποβληθεί επίσης σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

Στις ενέργειες της Ομάδας Αιγαίου συγκαταλέγονται και: εξοπλισμός ιατρικών μονάδων, δωρεά βιβλίων, χρηματοδότηση έργων αφαλατώσεως, κατασκευή και δωρεά παιδικών χαρών, κλειστών γυμναστηρίων, γηπέδων 5χ5 κλπ.


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons