Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με τον πιο… Body Positive τρόπο

gynaika_1.medium.jpg

Το καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι μόλις μια ανάσα μακριά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως FITNESS® βρίσκονται όπως πάντα στο πλευρό όλων των γυναικών και τις βοηθούν να το υποδεχτούν με την πιο θετική διάθεση!

Πρεσβεύοντας τη θετική στάση ζωής, μέσα από τη θετική διατροφή, τη θετική δράση και φυσικά τη θετική σκέψη, τα δημητριακά FITNESS® ενισχύουν την προσπάθειά σας να είστε «Body Positive» και σας καλούν να λάβετε μέρος στην πιο θετική αποστολή του φετινού καλοκαιριού!

Επισκεφθείτε το επίσημο κανάλι των δημητριακών FITNESS® στο YouTube https://www.youtube.com/user/NestleFitness και ετοιμαστείτε με τον πιο θετικό τρόπο για το καλοκαίρι. Εκεί σας περιμένουν εύκολες και ευχάριστες ασκήσεις γυμναστικής όπως dance aerobic, yoga, pilates & functional training που ετοίμασαν τα FITNESS® σε συνεργασία με γνωστούς Έλληνες personal trainers.

Προετοιμαστείτε κι εσείς παρέα με τα FITNESS® και πείτε #HelloSummer στο πιο θετικό καλοκαίρι!

fitness.jpg


πηγή:medicalnews.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons